CZN Burak'ın babasından dolandırıcılık iddialarına yanıt!

CZN Burak, dolandırıldığını belirterek babası hakkında suç duyurusunda bulundu.

CZN Burak'ın babasından dolandırıcılık iddialarına yanıt!

Babasıyla arasındaki tüm ilişkiyi koparan ünlü fenomen, garajındaki araçları satıp sermaye yapıp kendi lokantasını açmaya karar verdi.


CZN Burak'ın babasından dolandırıcılık iddialarına yanıt!


"ANNESİNİN GENLERİNİ ALMIŞ"


İddiaların ardından baba İsmail Özdemir, Kanal D habere konuştu.

CZN Burak'ın babası açıklamasında iddiaları yalanladı ve şunları söyledi:

"Hiç alakası yok dolandırmayla... Deprem bölgesindeki yardımları da hep reklam için yaptı içinden gelerek yapmadı. Annesinin genlerini almış babaya karşı düşman ediyor. Sosyal medyasını da ben sağladım, 2 sene öncesine kadar Burak diye bir şey yoktu..."

CZN Burak'ın babasından dolandırıcılık iddialarına yanıt! - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Yemek videolarında sürekli gülmesiyle dünyada tanınan bir isim olan, CZN Burak babası tarafından dolandırıldığını iddia ederek yeni restoranını açmak için garajdaki lüks araçlarını satılığa çıkarmıştı. 

Aslen Hataylı olan CZN Burak'ın, deprem bölgesine elinden geldiğince yardım yapmaya çalışınca babasıyla arasının açıldığı iddia edilmişti. CZN Burak'ın babasının yardımları engellemek istediği öne sürüldü.

CZN Burak'ın babasından dolandırıcılık iddialarına yanıt! - Resim : 3


Tek başına yeni bir sayfa açmak için kolları sıvayan CZN Burak, babası tarafından isim haklarının satıldığını öğrenince mahkemenin yolunu tutmuştu. Çağlayan Adliyesi'nde görülecek ilk duruşma ise eylül ayında.