Defne Samyeli Cem Yılmaz'lı kareleri sildi!

Güzel yıldız Defne Samyeli; eski sevgilisi komedyen Cem Yılmaz ile mutluluk karelerini sosyal medya hesabından tek tek kaldırdı.

Defne Samyeli Cem Yılmaz'lı kareleri sildi!

Defne Samyeli; geçtiğimiz hafta Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya sorulduğunda yaptığı açıklamada, "Benim birkaç söz borcum var. O da siz basına... Ben asılsız haberlerden dolayı çok tramvalar yaşadım. O yüzden ön yargılarım var. Ekim ayında 3. şahıslar hakkında çıkan haber üzerine bir yazı yazdım ve sosyal medyadan yayınladım. Bugüne geldiğimizde ise yeni ve sürpriz şekilde öğrendiğim gelişmelere baktığımız zaman, bu haberleri işini doğru yapan arkadaşlar yazıp, dökmüşler.

Ekim ayında 3. şahıslar hakkında çıkan haber üzerine bir yazı yazdım ve sosyal medyadan yayınladım. Bugüne geldiğimizde ise yeni ve sürpriz şekilde öğrendiğim gelişmelere baktığımız zaman, bu haberleri işini doğru yapan arkadaşlar yazıp, dökmüşler. Ben bilmiyormuşum. Görememişim. Hiç ihtimal vermedim ve hiç konduramadım. Beni lütfen mazur görün. Size haksızlık etmişim. Daha fazlasını söyleyemem. Hiç yakışık olmaz. Bana yakışmaz. Siz neler yaşıyorsanız, ben de onları yaşıyorum." ifadelerinde bulunmuştu.

Samyeli'nin bu açıklamasının ardından Cem Yılmaz'la mutluluk karelerini neden halen hesabında tuttuğu merak konusu olmuştu.

Defne Samyeli bugün flaş bir hamle yaparak Cem Yılmaz'la yan yana olduğu tüm fotoğrafları sildi. Cem Yılmaz'ı takipten çıkarmayan Samyeli, işte bu kareleri hesabından kaldırdı:

Defne Samyeli Cem Yılmaz'lı kareleri sildi!

Defne Samyeli Cem Yılmaz'lı kareleri sildi! - Resim : 2

Defne Samyeli Cem Yılmaz'lı kareleri sildi! - Resim : 3

Komedyen Cem Yılmaz'ın hesabında ise Defne Samyeli ile göründüğü kareler halen duruyor...