Defne Samyeli'nden Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya açıklaması!

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı haberlerine dair açıklama yaptı. Samyeli, "Beni mazur görün. Meğer siz doğruları yazmışsınız" dedi.

Defne Samyeli'nden Cem Yılmaz-Serenay Sarıkaya açıklaması!

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Cem Yılmaz'ın kendisinden ayrılır ayrılmaz Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı haberlerine ihtimal vermediğini ifade eden Defne Samyeli gözleri doldu ve "Size, magazin basınına bir sözüm vardı. Asılsız haberlerden dolayı önyargılarım var. Ekim ayında üçüncü şahıslarla ilgili bir yazı paylaşarak işini sağduyulu yapan arkadaşları ayırmıştım. Bugüne geldiğimizde yeni ve çok sürpriz bir şekilde öğrendim bilgiler doğrultusunda anlıyorum ki o haberi aslında işini sağduyuyla yapan arkadaşlar yazmış ve duyurmuşlar... Ben bilmiyormuşum. Görmemişim, hiç ihtimal vermedim. Hiç konduramadım. O duyguyla sert bir yazı yazdım. Ben sizi nasıl asılsız haberler dolayısıyla mazur gördüysem siz de beni mazur görün. Size haksızlık etmişim." ifadelerinde bulundu.

Samyeli, ‘Aldatıldığınızı mı düşünüyorsunuz?' sorusuna verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

"Benim açıklamam yok. Benim sadece söylediklerim var. Sadece size ilişkin yaptığım bir açıklamam var. Ben onunla ilgili bir netlik kazandırmak istedim. Söyleyeceklerim bu kadar.  Daha fazlası da hiç hoş olmaz, hiç yakışmaz."