Demet Evgar'dan "anneliğe geçiş" kutlaması

6 senedir birlikte olduğu Levent Babataş ile geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan Demet Evgar, anne olmaya hazırlanıyor. Demet Evgar, son olarak arkadaşlarıyla birlikte anneliğe geçiş kutlaması yaptı.

Demet Evgar'dan "anneliğe geçiş" kutlaması

Demet Evgar hamile kaldıktan sonra uzatmalı aşkı Levent Babataş ile evlenmişti.

Kız bebek dünyaya getirmeye hazırlanan 41 yaşındaki oyuncu kızına Mavi adını verecek.

Kızına verdiği 'Mavi' adını hem en sevdiği şiir, hem de gözlerinin rengi olduğu için tercih ettiği konuşulan Evgar, bu ismi eşi Levent Babataş'la kararlaştırdıklarını söyledi.

"Hamileyim işte, daha ne? Konforunu yaşıyorum yani" diyen Demet Evgar Anneler Günü'nde evinin bahçesinde 'Anneliğe geçiş kutlaması' yaptı. Baby shower partisi yerine geçmişi çok uzun yıllar öncesine dayanan bir ritüeli tercih eden ünlü oyuncuyu yakın arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Demet Evgar'dan "anneliğe geçiş" kutlaması

RİTÜELDEN PAYLAŞTI

 

Bir çember oluşturarak yere oturan kadınlar ellerinde çiçekler, dillerinde dualarla; dünyaya gelecek olan 'Mavi'yi neşe içinde çağırdı. Kutlamada arkadaşları Evgar'a satın aldıkları değil, kendi elleriyle ürettikleri hediyeleri verdi. Ritüele katılan isimler, bebek için güzel temennilerini dile getirdi.

Demet Evgar karnına kına da yaktı. Oyuncu, kutlamadan fotoğrafları sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Demet Evgar'dan "anneliğe geçiş" kutlaması - Resim : 2


Evgar, paylaşımına, "Analığı, yaratımı; Mavi ile, kız kardeşlerimle, şarkılarla, dualarla, masallarla, danslarla onurlandırdığımız günümüz kutlu olsun" notunu düştü.