Deniz Uğur ve avukatı Feyza Altun gerçekleri canlı yayında anlattı

Deniz Uğur, Reha Muhtar'dan kızının velayetini aldı; ancak oğlu babada kalınca yine itiraz süreci başlattı. Deniz Uğur ve avukatı Feyza Altun; TGRT Haber'de yayınlanan "Bilmedikleriniz" programına konuştu.

Deniz Uğur ve avukatı Feyza Altun gerçekleri canlı yayında anlattı

Reha Muhtar'ın çocuklarına şiddet uyguladığı gerekçesiyle Deniz Uğur tarafından açılan geçici velayet davasında mahkeme ara kararını verdi.

Mahkeme, 13 yaşındaki M.D. Muhtar'ın velayetinin 2 ay süreyle anne Uğur'a verilmesine karar verdi.

İkilinin diğer çocukları P. D. Muhtar'ın velayeti ise babada kaldı.

İlk kez avukatı Feyza Altun ile TGRT Haber'de Yeşim Salkım ve Yasemin Bozkurt'un sunumuyla ekrana gelen "Bilmedikleriniz" programına konuşan oyuncu Deniz Uğur gerçekleri tek tek açıkladı...

Deniz Uğur yaklaşık 4 yıl önce şiddetin başladığını ifade ederken; Reha Muhtar'ı bir aile terapistiyle görüşmeye ikna edemediğini söyledi. Tek amacının çocuklarını korumak olduğunu ifade eden Deniz Uğur; kendisi hakkında bir takım söylemlerde bulunan dedikodu yorumcularının konuşmalarıyla ilgilenmediğini söylerken Reha Muhtar için "Karşımdaki insanın yaş aldıkça, gündem düştükçe belli psikozlara girdiğini gözlemiyorum ve çocuklarım için endişe duyuyorum. Ortada vahim bir durum olmasa ben çocuklarımın babasıyla kavgalı olmak ister miyim?" şeklinde kavuştu.

Nafaka talebinde bulunmadığını ve bulunmayacağını söyleyen Deniz Uğur bu iftiralardan bıktığını söyledi.

"Bana delil biriktirmem söylendi. Ben de maalesef bağrıma taş basıp beklemek zorunda kaldım" diyen Deniz Uğur uzun süredir harekete geçmek için beklemek zorunda kaldığını ifade etti.

Söz konusu çocukların olduğu bir dava olayı kişiselleştirerek kendisine ve müvekkiline yönelik saldırılarda bulunulduğunu söyleyen Avukat Feyza Altun; bir takım dedikodu yorumcuları hakkında harekete geçtiklerini sözlerine ekledi.

Çocukların isim ve görüntülerinin yayınlanmadığı "Bilmedikleriniz" yayınında çocuklar konusunda gösterilen hassasiyet takdir topladı.

YAYINDAN GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!.. (VİDEO)