Derya Uluğ: "Dolgum yok botoksum var"

Estetiği olmadığını söyleyen şarkıcı Derya Uluğ "Yüzümde dolgu yok. Spor yapmayınca yüzüm tombikleşiyor. Bir tek alnıma belli belirsiz botoks yaptırıyorum. Doğallığı kaybetmemek önemli" dedi.

Derya Uluğ: "Dolgum yok botoksum var"

Derya Uluğ önceki gün katıldığı bir programda "Sektöre girdiğinden beri ne öğrendin?" sorusuna "İnsanlara hemen inanmamam gerektiğini öğrendim. Akıllıyım diye geçinirim, böyle her şeyi cin gibi anlarım derim ama karşımdakilerin samimiyetine inanıp, çok hayal kırıklığına uğradığım zamanlar oldu" cevabını verdi. 



Derya Uluğ: "Dolgum yok botoksum var"

Şarkıcı, "Hiç estetiğin var mı? Estetiğe bakışın nedir?" sorusuna ise cevabı netti:

"Yüzümde dolgu yok. Spor yapmayınca yüzüm tombikleşiyor. Bir tek alnıma belli belirsiz botoks yaptırıyorum. Doğallığı kaybetmemek önemli. İhtiyaç duyarsam tabii ki estetik yaptırırım. Estetiğe karşı değilim. Kimse birbirini bununla ilgili yargılamamalı. Karşı olduğum tek şey küçük yaşta yapılan esttikler. Sonra geri dönüşü olmuyor."



Derya Uluğ: "Dolgum yok botoksum var" - Resim : 2


"KIZILCIK ŞERBETİ'NDE OYNAMAK İSTERDİM"

Oyunculuğa sıcak baktığını söyleyen Uluğ, oynamak istediği diziyi de açıkladı:

"Benim zaten küçük yaşlardan itibaren yıl sonu temsillerinde tiyatro oynamışlığım çok var. Hep bir merakım vardı. Çok film ve dizi izlerim. Seviyorum kendimde yeni şeyler keşfetmeyi. Bu konuda bir teklif gelirse kapımı kapatmam. Böyle bir teklif geldiğinde onun hakkını verebilmek için her türlü eğitimi alır ve hazırlanırım. Şu an bir dizide oynasam o 'Kızılcık Şerbeti' olurdu. Çok seviyorum. Çıktığı günden beri hayranıyım o dizinin. Orada oynamak isterdim"


Derya Uluğ: "Dolgum yok botoksum var" - Resim : 3