Dila Tarkan 3 aylık bebeğini okula yazdırdı

Ağustos ayında anne olan Dila Tarkan, oğlu Luca Kartal'ın eğitim hayatı için erken davrandı. Tarkan, 3 aylık oğlunu şimdiden okula yazdırdı.

Dila Tarkan 3 aylık bebeğini okula yazdırdı

Akşam Gazetesi'nin haberine göre sosyetik Dila Tarkan, 3 aylık oğlu Luca Kartal'ın eğitim hayatı için erkenden seferber oldu.

Geçen yıl işadamı Dağhan Doğruer'le evlenen ve ağustos ayında anne olan Tarkan, oğlunun iyi bir eğitim alması için İstanbul'un önde gelen okullarına başvurularda bulundu.

"BAŞVURURKEN UTANDIM"

Okullarda yer kalmadığını öne sürerek böyle bir girişimde bulunduğunu belirten Dila Tarkan, oğlunu erkenden okula kaydettirdi.

Sosyal medyadan açıklama yapan Tarkan, şunları söyledi: "Bence doğduğu gibi yazdırmak aşırı saçma bir şey, okulları 3 aylık oğlum için ararken bile utandım aslında ama bazı okullara erkenden yazdırmak gerekiyor yoksa yer kalmıyor. O yüzden şimdiden göndermeyi düşündüğüm okullara başvurumu yaptım. Başvuru yaparken hiçbir ödeme yapmadım sadece listeye aldılar. Okula gitme vakti geldiği zaman tercihimizi ona göre yapacağız. En azından okulun listesinde yazılı olduğunuz için listedeki yerinizi koruyorlar."