Dilan Çiçek Deniz: "Gelinlik provası yapacağım!"

Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam Bebek'teki bir mekanda nikah masasına oturmaya hazırlandığı İzlandalı yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson ile birlikte yemek yedi.

Dilan Çiçek Deniz: "Gelinlik provası yapacağım!"

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre dışarıda kendisini bekleyen gazetecileri gören Dilan Çiçek Deniz, masadan kalkarak, muhabirlerle sohbet etti.

"YENİ HALİMİ SEVEN DE VAR SEVMEYEN DE..."

Gazetecilerin, "Saçlarınız yine değişmiş..." sözlerinin üzerine Dilan Çiçek Deniz, "Evet, yeni proje için. Beğendiniz mi?" diye sordu.

Olumlu yanıt alınca teşekkür etmeyi ihmal etmeyen ünlü oyuncu, "Yeni halimi seven de var, sevmeyen de var. Pazar günü başlıyorum yeni projeye hayırlısı ile... Şimdi bir şey söylemeyeyim." şeklinde konuştu.

Yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson'a 2 ay önce Boğaz Köprüsü'nde "Evet" yanıtını veren Deniz, "Düğün ne zaman olacak?" sorusuna ise, "Bugün sonunda birkaç planlama yaptık. Birkaç ay içerisinde ama iş duruma da bağlı birkaç gelinlik provası yapacağım. Çok heyecanlıyım." yanıtını verdi.

Ünlü isim, basın mensuplarının, "Erkek oyuncular, kadın oyunculardan fazla ücret alıyor. Bu konuda ne düşüyorsunuz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Bu sadece bizim sektörde değil, dünyanın her yerinde olan bir şey. O yüzden bir şekilde kırarız. Bir yerde bir makale okudum; kadın ve erkeğin eşit olması için 150 yıl geçmesi gerektiğini okumuştum. Umarım o kadar beklememize gerek kalmaz. Dediğim gibi; bu bize özel değil, bu dünyanın her sektöründe... Umarım daha eşit bir dünyada yaşarız."

Dilan Çiçek Deniz: "Gelinlik provası yapacağım!"