Dilan-Engin Polat çiftinden 'pembe oda' talebi

Kara para aklama suçundan tutuklanan Dilan Polat-Engin Polat hakkında sürpriz bir iddia gündeme geldi. Çiftin cezaevi yönetiminden 'pembe oda' talebinde bulunduğu öne sürüldü.

Dilan-Engin Polat çiftinden 'pembe oda' talebi

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında ekrana taşınan habere göre kara para aklama ve vergi kaçırma soruşturması kapsamında tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin cezaevi yönetiminden 'pembe oda' talebinde bulunduğu aktarıldı.

Cezaevi yönetiminin bu talebi değerlendirdiği ve henüz bir karar vermediği öne sürülürken yayına bağlanan Avukat Özgecan Sırma, Gülşen Yüksel'in yönelttiği "Pembe oda talebi, Dilan Polat'ın cezaevinden çıkış bileti olabilir mi?" sorusuna "Hayır asla..." yanıtını verdi.

PEMBE ODA NEDİR?

Hapishane pembe oda eş ziyareti, mahpusların genellikle resmi nikahlı eşleriyle belirli aralıklarla birkaç saat veya gün boyunca özel bir yerde yalnız kalabilmelerine ve cinsel ilişki kurabilmelerine imkan tanıyan özel bir ziyaret türüdür.

'DÖRT DUVAR ARASINDA ÖYLE SIKILDIK Kİ...'

Öte yandan Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra Uzun, tutuklu yargılanan Dilan Polat'ın kendisine gönderdiği mektubu sosyal medya hesabından paylaştı.

Dilan Polat mektubunda; "Sizi öyle çok özledim ki. Canım Kübra'm hepinizi çok seviyorum. Öyle sıkıldık ki dört duvar arasında Nilgün (Yılmaz) ile beraber yürüdük oda içerisinde bir ileri bir geri... Bacaklarım ağrıyor her gün düşünmekten..." ifadelerine yer verdi.

YAYINDAN GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! (VİDEO)