Dilan Polat'tan avukatı aracılığıyla hakkındaki haberlere yanıt geldi

Cezaevi̇ndeki̇ fenomen Di̇lan Polat, avukatı aracılığıyla yöneti̇len bi̇r di̇zi̇ soruya, yanıt verdi̇...

Dilan Polat'tan avukatı aracılığıyla hakkındaki haberlere yanıt geldi

Dilan Polat, hakkındaki̇ i̇ddi̇alardan, demi̇r parmaklıklar ardında günleri̇ni̇n nasıl geçti̇ği̇ne, pi̇şmanlıklarına kadar her şeyi̇ açık açık anlattı...


 


Show Haber'de ekrana gelen habere göre
Polat, masum olduklarını; el konulan mal varlıklarını bi̇r gün geri̇ alacaklarını söyleyerek ekledi:

"Hayatımda kara paranın ne olduğunu bilmiyorum. Biz çalışarak kazandık. Biz kozmetik ürünü imalatı ithalatı da yapmıyoruz. Uyuşturucu konusu da iftiradır. Ne kara para ne bahis ne de uyuşturucu suçu değil. Bunların tamamı iftira ve bu iftiralara artık dayanamıyorum.

Banu Parlak olayının bir komplo olduğu çok net. Bahsi geçen kişileri hayatımda hiç ama hiç tanımadım. Banu’nun da çocuğu var insan böyle bir iftirayı bir anneye nasıl atar. Bu konu ile hiçbir ilgimiz yok.

Kötü niyetli insanların bunlarını kullandığını düşünsem de kısmen haklılar. O paylaşımlar takipçilerim için yapıldı. Gündelik hayatımı yansıtmamaktaydı. Ama keşke hiç yapmasaydım ve pişmanım.

Çocukların bakımı ile babaanne ilgileniyor. Dışarıdaki işlerini tanıdıklar ve dostlar tarafından yürütülüyor. Çok acı çekiyorum. Nilda’ya adaletin yerini bulacağını anlatıyorum. Şule için çok üzüldüm.

Şampiyonlar Ligi masasındaki kişilerden sadece dördü benim franchise anlaşmam olan kişiler. Bunun dışında bunlarla ticari vs bağlantım yok. Masadaki herkes için çok üzüldüm. Yıllar önce arkadaş ortamında çekilen fotoğrafın yalan haberler oluşturmasına çok üzülüyorum. Bu kişilerle başka bir bağlantım yoktur."