Dilan Polat'tan cihaz alıp güzellik merkezi açan Ece Ronay'ın aylık kazancı!

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Ece Ronay, bir yıldır kendi adını verdiği iki güzellik merkezini işletiyor. Dilan Polat'a özenerek bu sektöre girdiğini söyleyen Ronay, aylık kazancını açıkladı.

Dilan Polat'tan cihaz alıp güzellik merkezi açan Ece Ronay'ın aylık kazancı!

‘Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa’ adlı magazin programına katılan şarkıcı ve fenomen Ece Ronay çarpıcı açıklamalar yaptı.

Tutuklanan Dilan Polat’ın gösterişli hayatını rol model alarak güzellik merkezi sektörüne girdiğini belirten Ece Ronay, “Devasa paralar kazanmıyorum. Şirketi açalı bir sene oldu, kuruluş borçlarımı ödüyorum. Evim ve arabam vardı onları sattım, kredi çektim. Borçlarıma çalışıyorum. 1 sene önce evim 3.5 milyon TL değerindeydi, arabam 1.5 milyon TL değerindeydi. Bankadan da o zaman 1 milyon kredi çektim. 6 milyonluk bir yatırım yaptım” dedi.

“100-200 BİN BIRAKIRSA SEVİNİYORUM”

Ronay, sunucunun “Aylık ne kadar para kazanıyorsun?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

“Yazın zarar oldu ama bu aralar para kazanıyoruz. Çok ciddi giderimiz var, Bağdat Caddesi’nde kiralar da yüksek. Bana aylık 100-200 bırakırsa seviniyorum.”

“DİLAN POLAT’TAN CİHAZ ALMIŞTIM”

Dilan Polat’tan cihaz aldığını söyleyen fenomen, “Dilan Polat’ın hayatı rol model olmuştu bana. Ben de bu işe girdim. Cihazlarımı ondan aldım ama sonra firmamı değiştirdim o zaman 1,5 milyon ödemiştim ona bana indirimli vermişti. Ben sonrasında cihaz firmamı değiştirmiştim” ifadelerini kullandı.