'Dilek Taşı' dizisinde 'Yılmaz abi' karakteri Yılmaz Güney mi?

Salih Bademci’nin canlandırdığı Mustafa’yı hapishane revirinde ziyaret edip ona sahip çıkan Taner Cindoruk'un canlandırdığı "Yılmaz Abi" karakteri çok konuşuldu.

'Dilek Taşı' dizisinde 'Yılmaz abi' karakteri Yılmaz Güney mi?

Kanal D’nin yeni dizisi Dilek Taşı, izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizinin hapishane sahnelerinde ‘kurtarıcı’ rolüyle ortaya çıkan bir karakter dikkat çekti.

Eşinin ameliyat olabilmesi için para bulmaya çalışırken cezaevine düşen Mustafa’nın, “Yılmaz Abi” diye hitap ettiği kişinin gerçek hayatta kim merak konusu oldu. 12 Eylül 1980 askeri darbesinden sonra yaşananları eksenine alarak sezona merhaba diyen Dilek Taşı, izleyenlerden tam not aldı.

Yayınlandığı ilk bölümünde zirveye yerleşen bir dönem dizisi Dilek Taşı’daki bazı sahneler ise seyirciye duygu seli yaşattı.



'Dilek Taşı' dizisinde 'Yılmaz abi' karakteri Yılmaz Güney mi?


Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaşıyor.


'Dilek Taşı' dizisinde 'Yılmaz abi' karakteri Yılmaz Güney mi? - Resim : 2


Güzel oyuncu Elif Doğan'ın “Sevda” karakteriyle yer aldığı dizinin bazı sahneleri merak uyandırdı.

Yılmaz Güney’e saygı duruşu mu?

Sinema filmlerini aratmayan güçlü prodüksiyonu ile göz dolduran Dilek Taşı’nın yayınlanan birinci bölümünde izleyiciler bir sürprizle karşılaştı. 

Salih Bademci’nin canlandırdığı Mustafa’yı hapishane revirinde ziyaret edip ona sahip çıkan “Yılmaz Abi” karakteri dikkatlerden kaçmadı.

Yılmaz karakterinin Yılmaz Güney olup olmadığı ise büyük merak konusu oldu.



'Dilek Taşı' dizisinde 'Yılmaz abi' karakteri Yılmaz Güney mi? - Resim : 3


Mustafa’nın kurtarıcısı Yılmaz’ın kim olduğu gece boyunca sosyal medyada da tartışıldı.


'Dilek Taşı' dizisinde 'Yılmaz abi' karakteri Yılmaz Güney mi? - Resim : 4



İzleyiciler, “Yılmaz Abi aslında Yılmaz Güney mi?” sorusunun cevabını beklerken kanal yönetimi ya da yapımcı firmadan herhangi bir açıklama yapılmadı.