Ebru Destan: "Velayet davamız çocuklar askere gidene kadar sürecek"

Evlendiği dönemde medyadan uzak kalan Ebru Destan boşanma süreci hakkındaki sessizliğini bozdu.

Ebru Destan: "Velayet davamız çocuklar askere gidene kadar sürecek"

TV100'de ekrana gelen "Magazin Hattı" programına konuşan Ebru Destan yepyeni bir ticari atılımda olduğunu müjdeleyerek "Bir ayakkabı firmam var. Kırgızistan, Kazakistan ve Makedonya'da devam ediyor. İç pazara yöneleceğim. Önümüzdeki haftalardan itibaren Nişantaşı'ndayım. Kendi imalatım olan; kendimin sevdiği modelleri yapıyorum. Çok sevileceğini düşünüyorum. Yakında erkekler için de üretimlerimiz olacak" ifadelerini kullandı.

Özel hayatıyla ilgili sorular üzerine ünlü manken, 2011 yılında dünyaevine girdiği 2016'da ayrılık kararı aldığı Mete Okay İnan ile boşanmalarının gerçekleştiğini söyledi.

Bu evliliğinden Oktay ve Ali adında iki oğlu olan Ebru Destan, eşinin velayet konusunda ısrarcı olduğunu bu nedenle davanın hâlâ devam ettiğini anlatarak "Sürekli istinafa gidip geri dönüyor. Boşanmamız 4 yıl önce gerçekleşti. Velayet ben de ama görünen o ki çocuklar askere gidene kadar bu velayet davası sürecek. Babalarıyla iyi bir ilişkileri olsun istiyorum. Anne ve babaları olarak hep yanlarında olacağız" şeklinde konuştu.