Ebru Şallı'ya yine 'şiddet' soruldu

Ebru Şallı, Uğur Akkuş tarafından Emirgan'da araç içinde şiddet gördüğü iddialarıyla gündeme gelmişti.

Ebru Şallı'ya yine 'şiddet' soruldu

3 yıllık eşi Uğur Akkuş tarafından Emirgan'da araç içinde şiddet gördüğü iddia edilen eski manken Ebru Şallı, eşinden şiddet görmediğini, tartışma yaşadıklarını söylemişti.


Ebru Şallı'ya yine 'şiddet' soruldu


Şallı, "Tartışma yaşandı aramızda ama fiziksel müdahale kesinlikle olmadı, ben eşime iftira atamam, günahtır ve herkes evliliğinde tartışma yaşayabilir. Bana bir şiddet uygulansa asla affetmem zaten" diye konuşmuştu.


Ebru Şallı'ya yine 'şiddet' soruldu - Resim : 2


Akkuş'un kendisine barışma hediyesi olarak 11 milyon liraya spor araba aldığı haberlerine Şallı, "Barışma hediyesi araba oldu şeklindeki haberler gerçeği yansıtmıyor. Benim herkesin bildiği üzere bir tane arabam var" yanıtını vermişti.

SESSİZLİĞİNİ BOZMADI

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre eşi Uğur Akkuş'un araç içerisinde kendisini darp ettiği iddialarını sürekli yalanlayan Şallı yine kural bozmadı.


Ebru Şallı'ya yine 'şiddet' soruldu - Resim : 3


Olayla ilgili hem görgü tanıdığın hem de ünlü mankenin polise verdiği ifadenin ortaya çıkması yine Şallı'ya hatırlatıldı.



Ebru Şallı'ya yine 'şiddet' soruldu - Resim : 4


Fakat Şallı, önce konuyu duymazdan geldi sonra da, "Çok teşekkürler, iyi günler" diyerek yine sessiz kalmayı tercih etti.