Ebru Yaşar kulakların pasını sildi

Yaşadığı talihsiz kaza sonrası dizi kırılan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, yaklaşık iki ay sonra sevenleriyle ilk kez İstanbul sahnelerinde buluştu.

Ebru Yaşar kulakların pasını sildi

Ebru Yaşar, sahneden “Tam iki ay oldu. Burada sahneye çıkmıştım. Kırmızı bir elbise giymiştim. Bir daha kırmızı elbise giymeyeceğim. Kırmızının nazarı da vardır derler ya. Ayağımı kırdım, iki ay oturdum. Ama olsun geçti gitti. Sağlık en güzel şey” dedi. 

Sağlık durumun iyi olduğunu söyleyen Yaşar, “İyiyim start verdik. Başladık sahnelere çok heyecanlıyım.  Ben çok heyecanlıyım mutluyum akşam. İnşallah güzel bir gece olacak. Yedi hafta aralıksız çıkmadan, ayağa kalkmadan oturdum. Çok zordu takdir edersiniz ki. Ama şimdi iyiyim düz ayakkabıları geçtim artık böyleyiz. Önlemler alındı bir hoşuma da gitmedi değil. Yazda geliyor bol bol beni düz ayakkabılar ve terlikler ile görebilirsiniz. Mecburen birkaç ay böyle giyineceğim” dedi. 

"Sahneleri gerçekten çok özledim"

Diz kapağı kırıldığı için yaklaşık iki ay sahnelerden uzak kalan Yaşar, “Sahneleri çok özledim gerçekten. Bizim haftalarımızı günlerimizi menajerime bıraksam dolu dolu geçirmek ister. Ama ben hem kendi sağlığım için, aile yaşantım için stüdyo işlerim vs o yüzden çok da iş alamıyorum. Hepsini kabul edemiyoruz. Sağ olsunlar gelen isteklere taleplere… Ama sevdiğimiz yerler var. Olmaktan mutlu olduğumuz yerler var. Oralara rutin bir şekilde gitmeye çalışıyorum. Fakat biraz daha ölçüye gideceğim. Hani prensip gereği öyle gidiyorum zaten. Her sahnede olmak istemiyorum açıkçası” dedi. 

Ebru Yaşar kulakların pasını sildi