Ebru Yaşar'ın konser gelirleri hatıra ormanı olacak

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, önceki akşam Çeşme’de sahne aldı.

Ebru Yaşar'ın konser gelirleri hatıra ormanı olacak

Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği gecede Ebru Yaşar, yine unutulmaz bir konsere imza attı.

Şıklığı ve zarafetiyle dikkat çeken Yaşar, performansı ve repertuvarıyla da tam not aldı. 

Yoğun konser takviminden bahseden Yaşar, “Konserler şehirden şehre devam ediyor. Şimdi açık havalar başlıyor. 28 Temmuz’da Kuruçeşme’deyiz. Sonrasında sırasıyla Kuşadası, Ayvalık, Bodrum, Denizli ve Bursa olmak üzere 6 tane serimiz var. Kucaklaşmak için sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden gösterilen büyük ilgiye çok, çok teşekkür ediyorum” dedi. 

25 yıllık kariyeri boyunca kendisini hiç yalnız bırakmayan seyircilerine anlamlı bir sürpriz hazırlayan ünlü sanatçı  “Aslında sevenlerim sadece bir Ebru Yaşar konserine gideceklerini zannediyorlar. Ama tüm açık havalarda beni dinlemeye gelen seyircilerime, sürpriz bir hediye hazırlıyorum. Beraber bir hatıra ormanı oluşturacağız” dedi. 

Turne kapsamındaki konserlerinin tüm gelirini bağışlayacağını açıklayan başarılı sanatçı Ebru Yaşar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu kararı almamı orman yangınları çok fazla tetikledi. Ben doğa ve çevreye karşı çok duyarlıyım. Ormanlarla birlikte yok olan çok sayıda canlı var. Oralar bizim nefesimiz… Ormanlarımız nefes almamızı sağlıyor. Bu dünyaya ne bırakacağız? Eserlerimizi bırakacağız, ormanlarımızı bırakacağız, çevremizi bırakacağız, çocuklarımıza, yani gelecek nesillere ne bırakacağız yani…  O yüzden elimden geldiği kadar katkıda bulunmaya çalışıyorum. Belki bir farkındalık yaratmak, seyirciyle bütünleşmek benim için çok önemli... 

O yüzden onların geldiği her konser benim için çok kıymetli. Gezdiğim şehirlerde gelen bütün seyircilerimle aslında hep birlikte bir orman kuracağız. Seyircilerimle çok güzel bir orman oluşturacağım."