Ece Erken Serenay Sarıkaya'dan davacı olacak

"Söylemezsem Olmaz" programının moderatörü Ece Erken; oyuncu Serenay Sarıkaya'ya canlı yayında 'Mahkemede görüşürüz' mesajı yolladı.

Ece Erken Serenay Sarıkaya'dan davacı olacak

Oyuncu Serenay Sarıkaya, “Söylemezsem Olmaz” programında Cem Yılmaz’la aşk yaşadığı haberini ekrana taşıyan Ece Erken ve Bircan Bali’ye 2019'un Kasım ayında 100 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan dilekçede, çıkan haberlerin gerçeğe aykırı olduğunu belirten Sarıkaya’nın avukatı İsmail Filiz, “Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz ile Defne Samyeli ilişkisini bitirmemiş, Yılmaz ile de hiçbir ilişkisi olmamıştır. Yayınların durdurulmasını ve davalıların 100 bin lira manevi tazminat ödemesini talep ediyoruz” demişti.

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkının Atina'da belgelenmesinin ardından ünlü oyuncuya 1903 liralık bir dava açacağını açıklayan Ece Erken bugünkü canlı yayında Sarıkaya'ya şöyle seslendi:

"Sen bize dava açtın ya... 'Yalancı' diye bize iftira attın. Bize 'Siz yalancısınız' diyerek manevi tazminat davası açtın. Benim yalancı olmadığım ortaya çıktı. Sen yalancısın. O zaman ben de sana dava açıyorum. Mahkemede görüşürüz..."