Ece Erken ve Bircan Bali'den Reynmen'e dava!

Sosyal medya fenomeni Reynmen'in Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında yayınlanan görüntülerinin ardından ortalık karıştı.

Ece Erken ve Bircan Bali'den Reynmen'e dava!

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında dün sosyal medya fenomeni Reynmen'in balkondan ezan okurken çekilen bir görüntüsü ekrana getirilmiş; görüntülerin sonundaki gülüşmelerin tepki çektiği ifade edilerek İlahiyatçı/Yazar Dr.Arif Arslan'dan da konuya ilişkin görüş alınmıştı.

ERKEN VE BALİ'DEN REYNMEN'E DAVA (VİDEO)

Haberi ekrandan izleyen Reynmen bir hayli öfkelenerek Bircan Bali ve Ece Erken'e yönelik "Yaptığınız tek şey car car konuşmak. İnsanların özel hayatlarını istediğiniz gibi konuşabilme hakkına ve hürriyetine sahip olduğunuzu zannedeceksiniz. Sordukları zaman 'Bu işten para kazanıyorum' diyeceksiniz. Vasfınız ne sizin?" şeklinde ifadelerde bulunarak "Elimden gelen ne geliyorsa yapacağım hukiki anlamda... Bu yaptığınıza sizi pişman edeceğim" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Bu paylaşımlar üzerine Ece Erken, kendilerine "Allah belanızı versin" dediğini ifade ettiği Reynmen'i savcılığa şikayet ettiğini ve Reynmen hakkında maddi ve manevi tazminat davası açacağını ifade etti.

Ece Erken ve Bircan Bali'den Reynmen'e dava!

Bircan Bali'de Reynmen hakkında maddi ve manevi tazminat davası açacağını ifade ederek Reynmen fanları adı altında kendisine hakaret eden kişilerle de ilgili davacı olacağını söyledi.