Ece Erken'in zam feryadı sosyal medyada yankılandı!

Ünlü sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla artan Dolar ve Euro kuruna tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen sunucu, "'Dolarla ne işiniz var?' diyorsunuz. Peki neden her şeye zam geliyor?" diye sordu.

Ece Erken'in zam feryadı sosyal medyada yankılandı!

MedyaRadar'ın haberine göre paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren sunucu Ece Erken, dolar ve euronun artışından sonra ürünlere gelen zamlara sitem etti. Instagram hesabından peş peşe paylaşımlar yapan Erken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

"NEDEN HER ŞEYE ZAM GELİYOR?"

2,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşımlar yapan Erken, şunları yazdı: "Sayın Cumhurbaşkanımız 'Dolarla ne işiniz var?' diyor peki o zaman neden her şeye zam geliyor? Tamam doların 17 olmasından bize ne, neden zam? Kiralara, evlere, motorine, akaryakıta, telefona bile... Biz dolar kazanmıyoruz. 42 bin TL bir telefon fiyatı. En basitinden Zara oldu Beymen... Biz zaten ülke olarak olduk outlet.

"NEDEN HERKES SUSUYOR?"

Acil çözüm acil... Neden herkes susuyor? Her gün bir şeye tonlarca zam yapılıyor ve asıl felaketler başlamadı. AVM'ler tıka basa, evler uçtu, kiralar keza.. Ve herkes susuyor. Müzik sustu, müzisyenler ayaklandı ya klipler çekti, Hakan Altun'lar falan videolar çektiler. Şimdi müzik devam ediyor ama biz sustuk. Çok acayibiz. Peki ona da peki."

Ece Erken'in zam feryadı sosyal medyada yankılandı!