Eda Demirci isyan etti: "Tek başına kaldım"

FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya’nın şiddet uyguladığı eski eşi Eda Demirci konuştu: “Kadın derneklerinden destek görmedim, şiddete karşı mücadelemde yalnız bırakıldım. Herkes, İsmail Küçükkaya’nın ve sözde kadın hakları savunucularının gerçek yüzünü görecek!”

Eda Demirci isyan etti: "Tek başına kaldım"

KARŞILIKLI DAVA AÇTILAR

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre FOX sunucusu İsmail Küçükkaya ile evlenen öğretmen Eda Demirci, 2018 yılında şiddete uğradığını iddia ederek boşanma davası açtı. Demirci, bu süreçte eşinin uyguladığı şiddet yüzünden büyük üzüntü yaşayıp kansere yakalandığını belirtti. Küçükkaya, yaptığı açıklamalarla manevi şahsiyetini ve kişilik haklarını zedelediği gerçekçesiyle eski eşine tazminat davası açınca Demirci de ona karşı dava açtı.

Eda Demirci dün Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki duruşma çıkışı açıklama yaparak "Eda Demirci yalnız değildir paylaşımları yapıldı ama yalnız bırakıldım. Kadın dernekleri İsmail Küçükkaya'nın ismini duyunca olayı uzaktan izlemeyi tercih etti. Ama ben pes etmeyeceğim. Milyonlar, İsmail Küçükkaya'nın ve kadın hakları savunucusu gibi görünen kişilerin gerçek yüzünü görecek!" ifadelerini kullandı.