Eda Ece ve genç aşkının Nişantaşı'nda lüks alışverişi

Eda Ece ve bir dargın bir barışık aşk yaşadığı genç aşkı Buğrahan Tuncer, Nişantaşı'nda lüks mağazalardan yüklü alışveriş yaptı.

Eda Ece ve genç aşkının Nişantaşı'nda lüks alışverişi

Sevgilisiyle alışverişe çıktığını söyleyen ve elindeki lüks mağazaların poşetleriyle dikkat çeken Ece, rol aldığı dizinin kıyafet provasına geldiğini ve sete geçeceğini belirtti.

Eda Ece ve genç aşkının Nişantaşı'nda lüks alışverişi

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre geçtiğimiz günlerde kendisi de Corona virüse yakalanan ve maskeyle korunmaya çalıştığını söyleyen oyuncu, "Çok kalabalık Nişantaşı herkes sıkıldı herhalde. Hava güzel ya o da etkili oluyor. Ben oldum, sıramı savdım ama kimsenin yaşamasını istemem herkes dikkat etsin kendine... Antikorum daha oluşmadı galiba yine maskeyle kendimi korumaya çalışıyorum" diye konuştu.

Kavga edip barıştığı sevgilisi, bir dargın bir barışık süren uzatmalı birlikteliği sorulan Ece, "Ben istemiyorum özel hayatımı sürekli açıklamak, ‘Ayrıldım, barıştım, kavga ettim’ bunları söylemek. Şu an hiçbir problem yok görüyorsunuz. Öyle kimseye mutluluk resmi gösterme gibi bir çabam da hayatım boyunca olmadı. Herhalde mikrofonlara konuşmayınca bu konuda otomatik olarak haberler çıkıyor. Nazara inanmam. Herkesin ilişkisi var, öyle düşünmedim." açıklamasında bulundu.

Ece, "Sizin önceliğiniz kariyer mi yoksa evliliği düşünüyor musunuz?” sorusuna ise, "Ben iyi bir ailede büyüdüm, ilerisi için ailem olmasını isterim bu genç yaşta üretip yaratmaya kendi hayatımı kazanmaya çalışıyorum. İleride benim de bir ailem olacak tabii" yanıtını verdi.