Eda Taşpınar'ın 1 milyon 300 bin liralık tatili

Meksika tatili için 600 bin lira ödeyen Eda Taşpınar, şimdi de Mikanos’a uçtu. Taşpınar, yaz boyunca adada olacak Eda Taşpınar’ın tatil masrafı 1 milyon 300 bin lirayı bulacak.

Eda Taşpınar'ın 1 milyon 300 bin liralık tatili

Takvim Gazetesi'nin haberine göre 2016'da Yunanistan'ın gözde tatil adası Mikonos'tan ev alan Eda Taşpınar, geçtiğimiz gün Komşu'ya gitti. Yaklaşık 5 ay burada 400 bin Euro'ya satın aldığı villasında tatil yapacak olan sosyetik ikoncanın yolculuğu da dikkat çekiciydi.


Eda Taşpınar'ın 1 milyon 300 bin liralık tatili

Atina aktarmalı olarak Mikanos'a uçan Eda Taşpınar, tam 10 büyük boy valizle yolculuk yaptı.

Atina'ya business class'la seyahat eden ve tek yön gidiş uçak bileti için yaklaşık 10 bin TL ödeyen sosyetik ikoncan, hava yolunun kendisine tanıdığı 30 kilogramlık valiz hakkını 15 kilo aşan Eda Taşpınar'ın cebinden ekstra da 120 dolar yani yaklaşık 2 bin TL çıktı.

Sosyetik ikoncan, valizlerini de 'Göç var' diyerek paylaştı.

5 ay Yunanistan'da kalıp tüm harcamalarını Euro olarak yapacak olan Eda Taşpınar'ın alışveriş, plajlar, yemek ve eğlence masrafları hesaba katıldığında günde ortalama 500 Euro harcadığı düşünülürse Mikanos tatili için cebinden yaklaşık 1 milyon 300 bin TL çıkacak.

Bu arada ikoncan, geçtiğimiz aylarda da tam 80 gün boyunca Güney Amerika, Panama ve Meksika gibi yerleri gezmiş ve bu tatili ikoncana yaklaşık 600 bin TL'ye mal olmuştu.

PARAYLA DANS EDİYOR

Gizemli sevgilisiyle gününü gün eden Taşpınar, tatil ve eğlence konusunda para harcamaktan çekinmiyor.