Ekrana getirilen aşk sarmalı iyice karıştı: İki erkek arasında çıkan dedikodu!

"Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında ekrana getirilen olaylar şaşkına çevirmeye devam ediyor.

Ekrana getirilen aşk sarmalı iyice karıştı: İki erkek arasında çıkan dedikodu!

19 Eylül 2020'de Zonguldak Ereğli Dedeler köyü yakınında yanında tabanca bulunan genç adamın, ilk belirlemelere göre intihar ettiği kayıtlara geçti. 

Olayın derinlemesine araştırılması üzerine Karakuş'un cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Yapılan soruşturma sonucu Karakuş'un öldürüldüğü gece yanında olan Utku Oktay, Emrullah Kartal ve Kartal Ordu gözaltına alındı. Şüpheliler suçlamaları kabul etmedi.

Öldürülüp intihar süsü verilen cinayetteki sır perdesi aralanmak istendi. Utku Oktay'un eşi Feride Oktay ile Burhan Karakuş'un yasak aşk yaşadığı dedikodularının köyde konuşulduğu öne sürüldü.

Hamile olan Feride Oktay'ın bebeğinin babasının Burhan Karakuş olduğu iddia edildi. Burhan ve Utku arasında çıkar ilişkisi olduğu söylentileri programda yer aldı.

Oktay Ailesi ise, Burhan Karakuş'un ağabeyi Muhammet'i suçladı.

Öte yandan Feride Oktay'ın kız kardeşi Gamze'nin de Burhan Karakuş ile birlikte olduğu ortaya çıktı.


Ekrana getirilen aşk sarmalı iyice karıştı: İki erkek arasında çıkan dedikodu!


Müge Anlı yaşanan olaylar karşısında şaşkınlığını ifade ederken, Feride'nin bu kez de Burhan'la Utku'nun arasındaki ilişki hakkında çıkan dedikoduları dile getirdiğini söyleyerek şöyle konuştu:

"Bu kadar da olmaz denilecek bir ilişki bağı! Kimin eli kimin cebinde belli değil! Ben hala anlayamadım! Çünkü aklım almıyor! Bu kadarını kabul edemiyorum herhalde o yüzden de oturtamıyorum yerli yerine...

Aslında ben ne olduğunu anladım da burada konuşamayacağım ilişkilerden bahsediyoruz.

Burada Burhan ile ilgili bir kıskançlık olabilir ama kim kimi kıskanıyor o benim için artık tartışmalı bir konu. 'Burhan'la Utku'nun arasındaki ilişki konuşuluyordu' dedin. 'Bunun dedikodusu yapılıyordu' dedin"

Anlı'nın açıklaması üzerine şoke olan Burhan'ın eşi Sevgi'de "Utanmasa Utku Burhan'dan hamile kaldı diyecekler..." yorumunu yaptı.