Ekrem İmamoğlu-Canan Kaftancıoğlu krizi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu arasındaki kriz günlerce konuşulmuştu. OdaTv yazarı Hürrem Elmasçı, hakaretlerin havada uçuştuğu görüşmeyle ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Ekrem İmamoğlu-Canan Kaftancıoğlu krizi

MedyaRadar'ın haberine göre İBB Başkanı İmamoğlu'nun adaylık için CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu'ndan istediği desteği alamadığı ve ikili arasında ağır hakaretlere varan konuşmanın yer aldığı görüşme medyada yer almıştı.

Yaşananları doğrular niteliğinde köşesine taşıyan OdaTv yazarı Hürrem Elmasçı, 'Biz CHP kulislerini neden iktidara yakın köşe yazarlarından okuyoruz? CHP'ye yakın gazeteciler neden kulis yazmıyor artık? Çünkü CHP kaynıyor..' diyerek tepki gösterdi.

CANAN KAFTANCIOĞLU YALANLAMADI

Yazısında Kaftancıoğlu'nun yaşananları yalanlamadığına dikkat çeken Elmasçı, ''Canan Hanım’ın sosyal medya hesabına baktım. Cübbeli Hoca’dan, sarı çizmeli Mehmet Ağa’ya kadar sosyal medyadan herkese laf yetiştiren Kaftancıoğlu’nun bu iddialara sessiz kalmasını hiç anlamadım. Muhatap olmak istemedi herhalde! Bunların yayınlanmasından rahatsız olduğunu düşünmek istiyorum… Bence yanıt verseydi daha iyi olurdu…'' ifadelerine yer verdi.

HÜRREM ELMASÇI'NIN O YAZISI: "Aptal… Şizofreni… İmamoğlu-Kaftancıoğlu savaşı"

Öte yandan bugün İmamoğlu'na CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile arasında bir gerginlik olduğu, bazı hakaret içerikli ifadeler kullanıldığı yönündeki iddialar soruldu.

İmamoğlu “Canan Kaftancıoğlu nezaketli bir hanımefendidir. Yani bu bahsi geçen kelimeleri bir kadın olarak söylememiştir diye düşünüyorum. Söyleyeceğim bu kadar” ifadelerini kullandı.