Eleştirilerin hedefindeki Drew Barrymore özür diledi

Drew Barrymore, "The Drew Barrymore Show" adlı programını Hollywood'daki oyuncu ve senarist grevleri bitene kadar durdurma kararı aldı.

Eleştirilerin hedefindeki Drew Barrymore özür diledi

Habertürk'ün haberine göre Drew Barrymore, Hollywood'da oyuncu ve senarist grevleri sürerken gündüz talk şovu "The Drew Barrymore Show"a devam ettiği için eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Oyuncu, "Drew Barrymore Show"un 18 Eylül'de Amerikan Senaristler Birliği'nin (WGA) yönergelerine uygun olarak ve yazarlar olmadan yayınlanacağını söylediği için topa tutulmuştu.

"HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM"

Tepkilere daha fazla dayanamayan Barrymore, kararını değiştirmek zorunda kaldı. Ünlü oyuncu, grevler bitene kadar programını durdurma kararı aldı.

Drew Barrymore, konuyla alakalı, "Herkesi dinledim ve grev bitene kadar programın galasını durdurma kararı alıyorum. İncittiğim herkesten ve tabii ki programda çalışan, onu bugünkü haline getiren harika ekibimizden özür dilerim. İleriye doğru yolumuzu bulmaya çalıştık. Çok yakında tüm sektör için bir çözüme ulaşılmasını umuyorum" dedi.

"KARARINI DESTEKLİYORUZ"

Kanalın sözcüsü, Variety'e yaptığı açıklamada, "Drew'un şovun yeni sezonunu durdurma kararını destekliyoruz ve bu sürecin onun için ne kadar karmaşık ve zor olduğunu anlıyoruz" şeklinde konuştu.

BÖYLE ELEŞTİRİLMİŞTİ

WGA da Barrymore'un kararını kınayan bir bildiri yayınlayarak "Yazarları adil bir anlaşma için grevdeyken Drew Barrymore, yayında olmamalı. Gerçekte bu tür şovlar senaryo olmadan işleyemez ve bu da grevin işe yaradığını gösterir" demişti.