Emine Ün'den eski eşi ve kız kardeşi hakkında yeni açıklama

Oyuncu Emine Ün ile iş insanı Tolga Karakaş, 2012'de nikâh masasına oturmuş, 2021'de sürpriz şekilde boşanmıştı. Biten evlilik sonrası Emine Ün'ün kız kardeşi Mine Ün ile eski eşinin aşk yaşadığı öne sürülmüştü.

Emine Ün'den eski eşi ve kız kardeşi hakkında yeni açıklama

Emine Ün ile Tolga Karakaş'ın dokuz yıllık evliliği Nisan 2021'de sona ermişti.

Ayrılık haberini sosyal medyadan duyuran oyuncu, "Her şey insanlar için. Eşim Tolga ile tatlılıkla ve tüm güzellikleri dileyerek beraber ortak düşüncemiz neticesinde yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bu dünya ve ahirette dualarımız, birbirimiz için her zaman birdir" açıklamasını yapmıştı.

"KARDEŞİYLE TÜM BAĞINI KOPARDI"

İkilinin boşanmasının ardından ortaya şoke eden bir iddia atılmıştı. Emine Ün'ün kardeşi Mine Ün ile Tolga Karakaş'ın aşk yaşadığı, bunu öğrenen oyuncunun da kardeşiyle olan tüm bağını kopardığı ve evliliğini bitirdiği ileri sürülmüştü.

'Mehmed: Fetihler Sultanı' dizisinde Halime Hatun'u canlandıracak Emine Ün, önceki gün Etiler'de TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programının kamerasına yansıdı.

46 yaşındaki Emine Ün'e, dokuz yıl evli kaldığı Tolga Karakaş ve kardeşi Mine Ün hakkında çıkan haberler hatırlatıldı.


 


"Sorunlar aşıldı mı?"
sorusuna Emine Ün, "Konuşmak istemiyorum. Şu an çok iyiyim. Benim için zaten bir sorun yoktu. Şu an keyifle ve mutlulukla işimi yapıyorum. Çalışmak bana iyi geliyor" cevabını verdi.