Emir Sarıgül'ün gözü hala Buket Aydın'da mı?

Şarkıcı Sibel Can’la Ege’de özel yatla tatile çıkan Emir Sarıgül, eski aşkı Buket Aydın’ın da peşini bırakmamış. Sarıgül’ün Sibel Can’la tatildeyken bile 4 gün boyunca Buket Aydın’a çiçek yollayarak barışmak istediği ortaya çıktı.

Emir Sarıgül'ün gözü hala Buket Aydın'da mı?

Magazin dünyasına bomba gibi düşen Sibel Can ile Emir Sarıgül aşkı geçtiğimiz günlerde belgelendi. 

Emir Sarıgül'ün gözü hala Buket Aydın'da mı?

Göcek'te baş başa çıktıkları tekne tatilinde objektiflere yakalanan Sarıgül ve Can, sessiz kalmayı tercih ederken, önceki gün yeni iddialar ortaya atıldı.

Can'dan önce sunucu Buket Aydın'la aşk yaşayan Emir Sarıgül'ün ünlü şarkıcıyla çıktığı 4 günlük tatilde hergün Buket Aydın'a çiçek yolladığı ortaya çıktı.

Instagram sayfası taze magazinn'in iddiasına göre Emir Sarıgül, Sibel Can ile tatil yaparken Buket Aydın'a 4 gün boyunca çiçek göndermeyi ihmal etmemiş. 

Sarıgül, tatili biter bitmez de soluğu Bodrum'da detoks kampında olan Aydın'ın yanında almış.

Evlenmek istediğini söyleyen Sarıgül'ün teklifini geri çeviren Aydın, Sarıgül'ü yanında görmek istemediğini söylemiş. O esnada aynı detoks kampında kalan kahkahalı sunucu Saba Tümer ve bazı ortak arkadaşları araya girerek ikiliyi barıştırmaya çalışmış.

Sibel Can'la fotoğraflarını gördükten sonra Sarıgül'le ilişkisini bir daha açılmamak üzere bitiren Buket Aydın, "Benim dinleyecek hiçbir şeyim kalmadı. Herkes her şeyi gördü. Artık sadece işimle anılmak istiyorum" cevabı vermiş.

'SEN HER ŞEYE DEĞERSİN'

Emir Sarıgül'ün gözü hala Buket Aydın'da mı? - Resim : 2

Göcek'te teknede tatil yaptığı sırada Bodrum'daki Buket Aydın'ı düşünen Emir Sarıgül, ünlü sunucuya çiçek yolladı. Çiçeklerdeki "Sen her şeye bedel. Sen her şeye değersin" notu ise bitmeyen aşkın kanıtı gibiydi.

TAKVİM GAZETESİ