Emrullah Erdinç açıkladı: "Dilan Polat hamile mi?"

Aylardır hamile kalmak istediğini dile getiren Dilan Polat'ın hapishanede hamile olduğunu öğrendiği iddia ediliyordu.

Emrullah Erdinç açıkladı: "Dilan Polat hamile mi?"

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine girmişti.

Dilan Polat'ın hapishanedeyken sık sık revire gittiği ve hapishaneye girdikten kısa bir süre sonra hamile olduğunu öğrendiği iddia ediliyordu.

Dilan Polat'ın bebek beklediği, hamile olduğu - başının dönüp midesinin bulandığı iddiasına Emrullah Erdinç, "Dilan Polat hamile değil... Bebek beklemiyor. Haberler doğru değil" yanıtını verdi.

Başka bir infaz kurumuna nakledilecek

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa"ya konuşan Emrullah Erdinç, Dilan Polat'ın başka bir cezaevine nakledileceğini doğrulayarak, "Dilan Polat henüz Silivri Cezaevi'nden çıkmadı. Adalet Bakanlığı'ndan başka cezaevine nakledilmesi için bir yazı geldi. Fakat nakil sırasında oluşan masraflar nedeniyle tek başına bir tutuklu nakledilemediğinden yanına konulacak başka bir tutuklu ile nakil kısa bir süre içinde gerçekleşecek." dedi.