Engin Altan Düzyatan'dan eşine aşk dolu bakışlar

Yakışıklı aktör Engin Altan Düzyatan dün akşam eşi Neslişah Alkoçlar’la bir etkinlikte ev sahipliği yaptı.

Engin Altan Düzyatan'dan eşine aşk dolu bakışlar

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Düzyatan, Elçin Sangu’yla başrolünü oynayacağı “Çöp Adam” dizisiyle seyirci karşısına çıkacak.


Engin Altan Düzyatan'dan eşine aşk dolu bakışlar

Düzyatan diziyle ilgili “OGM yapıyor işi… Çok iyi bir yönetmenimiz var. Çok iyi bir oyuncu kadromuz var gerçekten… Oyuncu kadrosuna hemen hemen herkes hakimdir diye tahmin ediyorum. Çok akıllıca yazılmış bir senaryomuz var. Gerçek bir hikayeden uyarlanmış olması benim en çok ilgimi çeken ve içinde olmak isteme sebeplerimden biri… Biz başladık, çekiyoruz… En yakın zamanda seyirci ile buluşacağız. Asıl o zaman heyecan başlayacak” dedi.

Eşi Neslişah Alkoçlar'a romantik bakışlar atan yakışıklı aktör hayat vereceği 'Tamer' karakteriyle ilgili şunları söyledi:

“Psikolojik ağırlığı yüksek bir karakter diyebiliriz. Diğer oynadığım karakterlerden farklı olarak değerlendirdiğimizde psikolojisini ve derinliklerini irdelediğimiz bir yandan da karakterlerin değişik durumlar karşısında nasıl tepkiler verebileceğini gördüğümüz bir hikaye… Çok ilginç Türkiye’nin alışık olduğu tarzda bir hikaye değil. Onun dışında hikaye çok çekici… O yüzden heyecanlıyım gerçekten…”