Eşinden ani bir kararla boşanan Seren Fosforoğlu'ndan olay sözler

Oyuncu Seren Fosforoğlu, 2020 yılında hayatını birleştirdiği iş insanı Kaan Önal'dan geçen Haziran ayında boşanmıştı.

Eşinden ani bir kararla boşanan Seren Fosforoğlu'ndan olay sözler

2019 yılında vefat eden usta tiyatro oyuncusu Enis Fosforoğlu'nun kızı Seren Fosforoğlu ile üç yıllık eşi Kaan Önal, Adalar Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşanmıştı.


Eşinden ani bir kararla boşanan Seren Fosforoğlu'ndan olay sözler


Boşanmanın ardından sessizliğini Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'a bozan Fosforlu, biten evliliğine dair şu ifadelerde bulundu...

• Boşanma, hayatını nasıl etkiledi?

Yaşanması gerekiyormuş, yaşadım... "Geçti gitti" diyorum. Zaman olarak düşündüğümde "Keşke yaşamasaydım" diyebilirim, 4 senem gitti. Öyle bakınca üzülüyorum ama onun da bana kattığı mutlaka bir şeyler vardır. Karşımıza çıkan her insan bir öğretmen bize. Her yaşadığımız olaydan dönüp baktığımızda bir şey öğreniyoruz ve değişiyoruz. İnşallah bazı konularda değişmişimdir.

"BİR BAKMIŞSIN KURBANA DÖNÜŞÜYORSUN"

• Örneğin özellikle hangi konularda değişmişsindir?

İlişkilerde çok kurtarıcı rolü oynamamak lazım. O kurtarıcı rolü oynadığın zaman bir bakıyorsun kurbana dönüşüyorsun.

• Sen istediğin kadar öğrendiğini söyle. Bir sonrakinde yine konuşalım.

Yok, kızım artık izin vermiyor. “Bir sonraki yok” diyor. Geçen gün tatile gitmiştik. “Şimdi sen boşandın ya, herkes seninle ilgileniyor. Ben ajanstan birini tutacağım sevgilin zannetsinler, kimse yanına yaklaşamasın” diyor. 8 yaşındaki çocuğun söylediğine bak. Evlilik, bana kızım tarafından yasaklandı.


Eşinden ani bir kararla boşanan Seren Fosforoğlu'ndan olay sözler - Resim : 2


• Büyük konuşma, daha çok gençsin.

Şaka bir yana benim kızım var artık. Önceliğim her zaman öyleydi. Bu son evliliğimde de kızım istemeseydi ve bu kadar çok sevmeseydi, eski eşim de onu o kadar çok sevmeseydi zaten evlenmezdim. Onların o ilişkisini gördüğüm için ben bu kararı vermiştim. Yoksa gerek yok artık, benim çocuğum var.


Eşinden ani bir kararla boşanan Seren Fosforoğlu'ndan olay sözler - Resim : 3

• Hakkında hayırlısı olmasını dileyelim...

Amin.... Dediğim gibi ilişkilerde lütfen kimseyi kurtarmaya çalışmayın. Herkes kendini kurtarsın. Çok güzel bir laf vardır ya “Önce can sonra canan” Ben yoksam zaten karşıdaki kişi de yoktur anlamındadır ama bazı insanlarda istese de istemese de içten gelen bir şey oluyor. İki tarafın da çaba sarf etmesi lazım. Yardımcı olduğun zaman o da çaba sarf edecek. İlişkiyi kurtarmak istediğimde o da kurtarmak için uğraşacak. Önceliğim her zaman kızım. Zaman zaman ki büyük aşkım mesleğimin bile önüne geçti kızım. Dolayısıyla annelik her şeyden önce geliyor.