Ezgi Mola ve Murat Boz'un şaşırtan Mustafa Aksakallı atışması!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve Instagram'da 11.2 milyon takipçisi bulunan ünlü isim, son olarak Çeşme'de çekilen yeni bir fotoğrafını sevenlerinin beğenisine sundu.

Ezgi Mola ve Murat Boz'un şaşırtan Mustafa Aksakallı atışması!

Kalbine Mustafa Aksakallı ve Ezgi Mola'yı da etiketleyen Boz kısa sürede binlerce beğeni alırken; Mola'dan ünlü ismin paylaşımına yorum gecikmedi.

Sevgilisi Aksakallı'yı etiketlediğini gören Murat Boz'a kayıtsız kalamayan güzel oyuncu, "Kalbine de Mustafa beyi mi etiketledin Murat’cım?" diye yazdı.

Yorumu gören Mustafa Aksakallı'nın gülerek cevap verdiği Mola'ya, ünlü şarkıcı da; "Hayır, ikinizi" yazıp beyaz kalp emojisi ekledi.

Ezgi Mola, bunun üzerine Murat Boz'a tekrar cevap vererek, "Allah Allah, aslında bu yoktu! 'İçinden geldi' herhalde ha Murat’cım" diye yazarken; ünlü şarkıcı da bunu "Hayır, çok seviyorum" şeklinde yanıtlayarak, tekrar kalp emojisi ekledi.

Posta Gazetesi'nin haberine göre İkilinin sosyal medyada gündem olan mesajlaşmasına, "Mustafa'nın şansından istiyorum", "Ezgi, Murat sevgilini mi kaptı?" ve "Ezgi çok iyi oldu bu, Mustafa sadece senin kalbinde" gibi yorumlar yapıldı.