Fatoş Altınbaş'tan olay iddia: "Ölümle tehdit edildim"

Aşk hayatıyla magazin gündeminde yer alan Emir Sarıgül'ün eski eşi Fatoş Altınbaş olay iddialarda bulundu. İddialara göre Altınbaş eski eşi tarafından ölümle tehdit edildi.

Fatoş Altınbaş'tan olay iddia: "Ölümle tehdit edildim"

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Fatoş Altınbaş, eski eşi Emir Sarıgül tarafından maruz kaldığı psikolojik şiddete yıllar sonra isyan etti. Evliliğinin üçüncü yılında kızına hamileyken ihanete uğradığını öğrenen Altınbaş, aile büyüklerinin araya girmesiyle eşini affetti. Uzun süre evliliğine sahip çıkan Fatoş Sarıgül, 2019'da boşandı.

Bu süreçte Emir Sarıgül'ün uyguladığı psikolojik şiddetin git gide arttığını iddia eden Fatoş Hanım şunları söyledi:

"Bana 'Trafik kazasına kurban gidersin, bir gün bir yerde cesedin bulunur ve sana ne olduğunu bilemezler' gibi tehditler savurdu. Ailemi de ekonomik olarak batırma gücüne sahip olduğunu söyledi. Sonra ailemin de desteğiyle hukuki olarak özgürlüğümü elime alabildim."

Eski eşinden gördüğü psikolojik şiddetin halen devam ettiğinin altını çizen Fatoş Hanım, Emir Sarıgül'ün arkadaşlarını arayıp "Sizin de başınıza kötü şeyler gelebilir" şeklinde tehditler savurduğunu iddia etti.

Sarıgül'e uzaklaştırma kararı aldıran Fatoş Hanım, önceki gün basında yer alan "Londra macerası çabuk bitti" haberine de isyan etti.

Yazılanın aksine 2019 yılında Burlington Arcade'de açtığı ve aylık kirası 14 bin Pound olan mücevher mağazasını kapatmak yerine Knightsbridge bölgesine taşıma kararı alan Fatoş Hanım, şöyle dedi: "Haberde yaratılmak istenen başarısızlık ve itibarsızlaştırma çabalarına karşı her zaman güçlü duruşumuzu koruyacağız."