Fenerbahçe’den Engin-Dilan Polat hamlesi

Kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlamalarla gözaltına alınan Dilan-Engin Polat çifti ile sponsorluk anlaşması olan Fenerbahçe’nin iptal işlemleri için harekete geçtiği iddia edildi.

Fenerbahçe’den Engin-Dilan Polat hamlesi

TELE1'in haberine göre MASAK tarafından mal varlıklarına el konulan ve şirketlerinde arama yapılan Dilan Polat ve Engin Polat gözaltına alındı.

Bu gelişmeler ile beraber kamuoyunda oluşan tepkiler sonrasında Fenerbahçe Kulübü’nün, Dilan Polat ve Engin Polat’ın sponsorluk anlaşmalarını iptal ve feshetmek için hukuki girişimlere başladığı iddia edildi.


Fenerbahçe’den Engin-Dilan Polat hamlesi


Bu iddianın ardından şirket logoları Fenerbahçe’nin sitesinden kaldırıldı.

Kadın voleybol takımı tayt arkası sponsoru olan Dilan Polat ve erkek voleybol takımı forması kol sponsoru olan Engin Polat For Men için Fenerbahçe girişimlere başladı. Fenerbahçe Voleybol takımları, sezon başında Polat çiftiyle 1 sezonluk anlaşmaların altına imza attı.

SÖZLEŞME FESHEDİLECEK

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Fenerbahçe Spor Kulübü, Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin sponsorluk anlaşmalarını iptal ve feshetmek için hukuki girişimlere başladı.


 Fenerbahçe’den Engin-Dilan Polat hamlesi - Resim : 2


Sabuncuoğlu’nun tweet’inden bir süre sonra Fenerbahçe, ‘sponsorluk’ sayfasından Dilan ve Engin Polat çiftinin şirketlerine ait logoları kaldırdı.