Gelecek Partisi'nde toplu istifa! Zehir zemberek sözlerle açıkladılar!

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve Yönetim Kurulu üyelerinden 11 kişi partisinden istifa etti.

Gelecek Partisi'nde toplu istifa! Zehir zemberek sözlerle açıkladılar!

Gelecek Partisi'nde yaşanan istifaların ardı arkası kesilmiyor. Parti yönetiminden 11 kişi daha istifa ettiğini açıkladı.

Genel Başkan Baş Danışmanı Bayram Zilan, “Birinci turda baharı vadeden ikinci turu sert bir kışa dönüştürenlerin tarafında olmayacağız” diyerek ikinci turda Cumhur İttifakı’nı destekleyeceklerini açıkladı.

Gelecek Partisi’nin 11 kurucu üyesi bugün istifasını açıkladı. Partililer adına Kurucular Kurulu Üyesi, Genel Başkan Baş Danışmanı Bayram Zilan konuştu.

"LİYAKATIN YOK SAYILDIĞI EMEĞİN HİÇ EDİLDİĞİ BİR PARTİ"

Zilan, “Biz aslında umutlarla bu partiyi kurmuştuk ama zaman içinde derin hayal kırıklığına uğradık. Parti programı ile pratiği arasında çelişkiler ortaya çıkmaya başladı. Liyakatın yok sayıldığı, emeğin hiç edildiği bir parti haline dönüştü. Biz kişisel hırsların insan kaynağı olmak istemiyoruz.Temiz siyaset yapmak istiyoruz” dedi.

"NAZİLER GİBİ MÜLTECİLERİ KAMYONA DOLDURACAKLAR"

Zilan, 14 Mayıs seçimleri ilgili de "İbretlerle dolu sonuçlar doğurdu. Bizler göçmen karşıtlığını, insan onurunu ayaklar altına alanların karşısında olacağız. Ülkemize sığınan mültecileri aşağılayan dilin karşısında olacağız. Naziler gibi mültecileri kamyonlara doldurup sınır dışına atma vaadinde bulunanların karşısında olacağız. Şiddet, terör, kan ve nefretin de karşısında olacağız" dedi.

Zilan, bu cümleleri ile ikinci turda Cumhur İttifakı'na destek vereceklerini açıkladı.

Ayrıca “Birinci turda baharı vadeden ikinci turu sert bir kışa dönüştürenlerin tarafında olmayacağız” diyerek 11 üye adına istifa konuşmasını nihayetlendirdi.