Genç şarkıcı Selin'den iki dilde şarkı

Türkçe, İngilizce ve iki dilli şarkıları ile son dönemin dikkat çeken isimlerinden Selin, iki dilli şarkılarına bir yenisini daha ekleyerek ''Can You Understand Me?'' isimli yeni teklisini dinleyicilerle buluşturdu.

Genç şarkıcı Selin'den iki dilde şarkı

Hem Türkiye'de hem de global sahnede başarılı işlere imza atan Selin, global sahnedeki iddiasını Pop / R&B, Etnik, Elektronik müzik türlerini muhteşem şekilde harmanlayan yepyeni şarkısı ''Can You Understand Me?'' ile taçlandırıyor.

Şarkının söz ve bestesi Selin ve aynı zamanda projenin prodüktörlüğünü de yapan Dustin Dooley imzası taşıyor.

Mastering çalışmasını Adham Farid'in gerçekleştirdiği şarkıya Samet Eruzun ve Ümit Şahin yönetmenliğinde bir de klip çekildi.

Okul koridorlarında ve sıralarında yaratılan bir konsept ile çekilen klipte Selin'in giydiği dönem kıyafetleri ise şarkının duygusuna farklı bir hava katıyor.

Klip styling çalışması Naz Gültekin ve İzem Kırali imzası taşıyor.


Genç şarkıcı Selin'den iki dilde şarkı


Klipte Selin'e dört profesyonel dansçı performansları ile eşlik ediyor.

Selin, yeni şarkısını şu sözlerle özetliyor: ''Bazen insan kendini karşı tarafa tam anlamıyla ifade edemez veya düşüncelerini tam olarak hissettiremez. Bu durum insanın üzerinde garip bir his yaratarak kendisinde kusur aramasına yol açar. Yanlış yaptığı veya yanlış ifade ettiği şeyleri düşünürken bulur insan kendini. Şarkıda insanlar arasındaki iletişimsizlik ya da yanlış anlaşılma sorunlarını anlatıyorum.''