Gökhan Keser kalbini, hangi ünlü oyuncuya kaptırdı?

"Selena" dizisiyle milyonların tanıdığı bir isim olan oyuncu ve şarkıcı Gökhan Keser, önceki yıllarda "Survivor" yarışmasında performansıyla da hafızalarda yer edinmişti...

Gökhan Keser kalbini, hangi ünlü oyuncuya kaptırdı?

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Savcı Leyla karakterini canlandıran Çiğdem Batur şimdilerde ATV'nin sevilen programı Mutfak Bahane'nin sunuculuğunu üstleniyor.

Gökhan Keser kalbini, hangi ünlü oyuncuya kaptırdı?

Çiğdem Batur, önceki gece kendisinden 6 yaş küçük olan yeni aşkı Gökhan Keser ile ilk kez görüntülendi.


Gökhan Keser kalbini, hangi ünlü oyuncuya kaptırdı? - Resim : 2


Kuruçeşme'deki Boop adlı mekandan birlikte ilk kez çıkan çift, aşk soruları hakkında konuşmadı.


Gökhan Keser kalbini, hangi ünlü oyuncuya kaptırdı? - Resim : 3

Batur, yurt dışındaki yaşamından bahsetti.

Oyuncu, "Londra'da bir oyunculuk akademim ve bir PR şirketim var. Londra'da olmak benim için biraz da huzur. Müzikallere gidiyorum, müzelere gidiyorum şehri de geziyorum ama Türkiye'yi ordayken çok özlüyorum. Sosyal çevre ve ailenin olduğu yer bence önemli. Ben sosyal çevrem ve aileme düşkün birisiyim. Buraya da gelip deşarj oluyorum. 1-2 ay daha da burdayım şimdilik" dedi.

Son dönemde oyuncuların yurt dışına yatırım yapmalarını da değerlendiren Çiğdem Batur, "Londra'ya çok fazla gelen var. Herkes bir B planı olarak İngiltere'yi düşünüyor. Mesafe olarak da rahat. Bence emeğimizin karşılığını da orda buraya kıyasla çok daha fazla alıyoruz. Ben de Türkiye'de yatırım yapıyorum aslında. Düzce'liyim ben ailem orda. Orada da bir sürü bağ bahçemiz var. Organik meyve ve sebze yetiştiriyoruz" diyerek şen bir kahkaha attı.



Gökhan Keser kalbini, hangi ünlü oyuncuya kaptırdı? - Resim : 4


Batur'un gazetecilerle konuşmasının ardından çift, taksiye binerek evlerinin yolunu tuttu.