Gökhan Özen: "Bakın, alnımı kırıştırabiliyorum"

Gökhan Özen'in son haliyle sosyal medyanın diline düştü. Yüzüne estetik yaptırdığı ileri sürülen Özen, 'Testere' filmindeki 'Jigsaw' karakterine benzetildi.

Gökhan Özen: "Bakın, alnımı kırıştırabiliyorum"

Yaşamını ABD'de sürdüren ve bir süre önce konserleri için Türkiye'ye gelen Gökhan Özen'in son hali sosyal medyada gündem oldu.

Gökhan Özen: "Bakın, alnımı kırıştırabiliyorum"

Gökhan Özen'in yanaklarına dolgu yaptırdığı, göz kapaklarını aldırdığı ileri sürüldü.


Gökhan Özen: "Bakın, alnımı kırıştırabiliyorum" - Resim : 2


Habertürk'ün haberine göre bazı sosyal medya kullanıcıları, Gökhan Özen için; "Yüzüne ne olmuş öyle", "Testere filmindeki bisiklete binen adama benzemiş" ve "Resmen başka biri olmuş" şeklinde yorum yaptı.

GÖKHAN ÖZEN'DEN 'ESTETİK' İDDİALARINA YANIT

Gökhan Özen, söz konusu iddialar hakkında; "Bir ameliyat oldum. Ama estetik amaçlı değil. Sağlık amaçlı. Yakını ve uzağı zor görür hale gelmiştim. Bununla ilgili birkaç ameliyat geçirdim. Ben sağlık olarak kendimi artık çok rahat hissediyorum" şeklinde açıklamada bulundu.

Gökhan Özen: "Bakın, alnımı kırıştırabiliyorum" - Resim : 3

"YÜZÜM KENDİ YÜZÜM"

Gökhan Özen, sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından yeni bir açıklamada bulundu. Özen, "Herkese merhabalar. Uyandım bir baktım ki insanlar beni aramış; 'Gökhan yüzünle ilgili geçirdiğin ameliyatla ilgili haberler çıkıyor...' Bir baktım dün ödül törenine gidiyorum. Bir tane basından arkadaşımız filtreyi basıyor ekrana bir de açı yakalatmış kendine, kontrastı abartmış, videoyu editlemiş yayına veriyor. Şimdi bu yüze simsiyah filtreyi koysan bütün çizgiler çıkar. Bakın şu an doğal olarak kendi telefonumdan filtresiz bir şekilde çekiyorum. Yüzmde hiçbir şey yok, sevenlerime bunu söyleyeyim. Yüzümde hiçbir işlem yapılmadı. Sadece gözlerimden bir operasyon geçirdim onda da sağlık amaçlı mecburen geçirdim. İlk ve son kez böyle bir açıklama yapıyorum. Benim keyfimi böyle kaçıramazsınız ama beni seven insanların keyfini kaçırmayın diye en azından beni seven insanlara karşı bunu söylüyorum. Yüzüm kendi yüzüm" dedi.

Gökhan Özen: "Bakın, alnımı kırıştırabiliyorum" - Resim : 4


Gökhan Özen daha sonra alnını kırıştırıp "Bana iftira atılıdığını şuradan anlayabilirsiniz; botoks yaptıran insanların alnı bu şekilde kırışmaz" ifadelerini kullandı.