Gonca Sağlam'dan Uğur’a Akkuş'a dava üstüne dava!

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş’la önceki yıl boşandığı Gonca Sağlam’ın arasındaki hukuk savaşı sürüyor.

Gonca Sağlam'dan Uğur’a Akkuş'a dava üstüne dava!

TV100'ün haberine göre Gonca Sağlam, geçmişte yaptıkları bir kavga sırasında Uğur Akkuş’un kolunu kırdığı iddiasıyla İstanbul Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu. 2017 başlayan ve 3 yıldır süren soruşturma sonunda Uğur Akkuş hakkında 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde “Kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama” suçuyla dava açıldı.

Gonca Sağlam ayrıca 2017 yılında eşi Uğur Akkuş’un Göktürk’teki villalarında yaptıkları kavga sırasında da burnunu kırdığını belirterek şikayetçi olmuştu. Davanın 17. celsesinde karar çıktı ve Akkuş’un yaralama eylemi sonucu kemik kırığına neden olduğu gerekçesiyle istinaf yolu açık olmak üzere 1 yıl, 7 ay 15 gün hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verildi. Akkuş daha önce de aynı suçtan hüküm giydiği için cezasında indirim yapılmadı.  

Uğur Akkuş medyaya yansıyan bu gelişme üzerine sahibi olduğu holdingin sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve eski eşinin 7 yıl önce yaptırdığı burun estetiği ameliyatını burun kırığı gibi gösterip kendisini karalamaya çalıştığını belirtti. Uğur Akkuş’un avukatı Duygu Ateşoğlu da kesinleşmiş bir hapis kararının olmadığını, istinaf kanun yoluna başvurduklarını ifade etti.

Öte yandan Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş’la Ulus’ta bir mekân çıkışı görüntülendi. Ablası Funda Şallı’nın doğum gününü kutlayan ünlü manken, eşiyle dışarı el ele çıktı.

Arabalarına doğru yürüyen çift, bu kez konuşmak istemedi.

Gonca Sağlam'dan Uğur’a Akkuş'a dava üstüne dava!

Son dönemde peş peşe 3 dergiye birden kapak olan Uğur Akkuş, bu konuyla ilgili sorulara da yanıt vermedi.