Gönül Dağı'nın efsane ikilisi aylar sonra bir araya geldi

Gülsim Ali geçen yıl veda ettiği "Gönül Dağı" dizisinin 100. bölüm kutlamasına katıldı.

Gönül Dağı'nın efsane ikilisi aylar sonra bir araya geldi

Gülsim Ali TRT 1’de bu sezon “Al Sancak” dizisiyle seyirci karşısına çıkıyor.

Önümüzdeki sezon da dizisi devam edecek olan başarılı oyuncu sürpriz yaptı ve geçen sezon veda ettiği “Gönül Dağı” dizisinin 100. bölüm kutlamasına katıldı.

Oldukça heyecanlı olan Gülsim Ali eski partneri Berk Atan’a seslendi ve “Beni özlüyor musun?” diye sordu.

Atan da “Ben seni tabii ki de özlüyorum. Baksana gördüğümde heyecandım, sarıldı. Sen diyorsun ‘Kalbin nasıl atıyor’ diye… Tabii ki özlüyorum, niye özlemeyeyim? Baksana şu güzelliğe, maşallah…” dedi.


Gönül Dağı'nın efsane ikilisi aylar sonra bir araya geldi


Birsen Altuntaş'ın haberine göre
kendi isteğiyle ayrıldığı dizide senaryo gereği ölen ve arkasında bebeğini bırakan Gülsim Ali, daha sonra partneri Berk Atan’a sarıldı ve “Böyle değerli bir işte olduğum için çok mutluyum. Bence çok güzeldi. Bizim aşkımız çok güzeldi, çok değerliydi. Herkese örnek olduk. Güzeldi, ben çok özlüyorum. Bebeğime iyi bak, olur mu? Sizleri seviyorum. İyi ki varsınız. Her şey gönlünüzce olsun. Kalbim sizinle… Flashback olarak dönüyorum, fragmanlarda dönüyorum. Fotoğraflarda hep sizinleyim” dedi.


Gönül Dağı'nın efsane ikilisi aylar sonra bir araya geldi - Resim : 2


Eskişehir‘in doğal atmosferinde çekilen ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken fenomen dizi, 103. bölümde sezon tatiline girecek ve eylül sezonunda yeniden TRT 1 ekranında yer alacak.