Hadi Özışık özür diledi

Sedat Peker'in kendisi ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında arabuluculuk yapan Hadi Özışık'ı ifşa etmesinin ardından Özışık özür diledi.

Hadi Özışık özür diledi

HALK TV'nin haberine göre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sedat Peker arasında bir gazetecinin arabuluculuk ettiği iddiasını gündeme getirmişti. Bunun üzerine Hadi Özışık, Halk TV'ye yaptığı açıklamada "Görüşen şerefsizdir" ifadeleriyle iddiayı yalanlamıştı.

Özışık'ın iddiaları yalanlaması üzerine Sedat Peker sosyal medya hesabından Özışık ile yaptığı iki telefon görüşmesinin görüntü kayıtlarını paylaştı. 

İŞTE O GÖRÜŞME!.. (HABER LİNKİ)

Özür diledi

Hadi Özışık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile özür diledi. Peker’le gerçekleştirdiği görüşmelerde Peker’i sakinleştirmeye çalıştığını; “Haklısın” diyerek konuyu kapatmak durumunda kaldığını ve bu görüşmeleri kendi inisiyatifi ile yaptığını belirterek özür diledi. Özışık, “Sayın Soylu'nun da ifade ettiği gibi kendisiyle bu konuda ne şahsımın ne de kardeşimin hiçbir irtibatı olmamıştır” dedi.

Özışık şöyle dedi:

"Sn. Süleyman Soylu ile yıllardır süregelen bir hukukum var. Sedat Peker'i de tanırım. Yayınladığı videoların maksadını aşmaya başladığını düşündüğümden dolayı kendisiyle birkaç görüşme yaparak, sakinleştirmeyi ve Türkiye'nin gündemini meşgul eden bu tatsız durumu nihayete erdirmesini sağlamaya çalıştım. Bu görüşmelerden Sayın Soylu'nun haberi ve bilgisi yoktu -olamazdı da. Peker ısrarla tavrını sürdürünce 'haklısın' diyerek konuyu kapatmak durumunda kaldım. İyi niyetle aldığım inisiyatifin olumsuz sonuçlarının sorumluluğu da şahsıma aittir. Sayın Soylu'nun da ifade ettiği gibi kendisiyle bu konuda ne şahsımın ne de kardeşimin hiçbir irtibatı olmamıştır"