Hande Doğandemir aldığı kiloyla şaşırttı

Geçtiğimiz ay "Güle güle Covid" paylaşımı ile Corona virüse yakalanıp atlattığı ortaya çıkan oyuncu Hande Doğandemir, soluğu tatilde aldı. Ünlü oyuncu, Muğla Akyaka'da deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkardı.

Hande Doğandemir aldığı kiloyla şaşırttı

Milliyet Gazetesi'nden Ali Keser'in haberine göre dijitalde yayınlanan "Hükümsüz" dizisinde rol alan oyuncu Hande Doğandemir, Akyaka'da sezonu açtı. 35 yaşındaki oyuncuya, meslektaşları da tatilde eşlik etti.

Doğandemir, aralarında ünlü oyuncular Sercan Badur (30) ve Seda Türkmen'in (35) olduğu kalabalık arkadaş grubuyla denize girerken görüntülendi. Akyaka'daki bir plajda denize giren Hande Doğandemir, pembe mayosuyla dikkat çekti. Çığlıklar atarak suya giren oyuncular, keyifli bir gün geçirdi.

Kendi arkadaş grupları dışında plajda kimsenin olmaması üzerine oldukça rahat eden Doğandemir, yüksek sesle bağırıp gülerek, adeta tüm koyu inletti.

Ünlü oyuncu Sercan Badur'un bir erkek arkadaşıyla birlikte gruptan ayrı oturup, tüm gün sohbet etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Hande Doğandemir aldığı kiloyla şaşırttı

Hande Doğandemir'in 1.5 yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi döneminde aldığı kilolar ise objektiflere böyle yansıdı.