Hülya Avşar: "Çırılçıplak sahnede hiç zorlanmadım"

Oyuncu Hülya Avşar, Yeniköy'de karşılaştığı gazetecilerle sohbet etti.

Hülya Avşar: "Çırılçıplak sahnede hiç zorlanmadım"

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre Hülya Avşar, yeni şarkısı 'Anlatma' hakkında, "Çok mutluyum. Şarkımız çok güzel oldu. Ben de 'Anlatma'yı çok seviyorum" dedi.

Hülya Avşar: "Çırılçıplak sahnede hiç zorlanmadım"


Avşar, yolda rastlayıp, ilk kez tanıştığı ve ardından klibinde rol verdiği Murat Altan'ın, eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na benzerliği hatırlatılınca, "Hiç ilgisi yok. Burnuyla sanki biraz bağdaşlaştırdınız. Bence Kaya da çok yakışıklı ve karizmatik bir adam, net. Gördüğüm en şık giyinen insanlardan biri, en kültürlü insanlardan biri... Benim için zaten zeki olan herkes en yakışıklı, hoş adamdır. Tipine göre çok fazla karar vermiyorum. Murat da boylu poslu, karizmatik adam... Kameraya yakışır, kameranın seveceği bir tipti... Belki benim tipim böyle... Belki de karga burunlu seviyorum" ifadelerini kullanarak, espri yaptı.

Klipteki çıplak sahnesiyle alakalı açıklamalarda bulunan Hülya Avşar, "Yalnızlığı anlatabilecek en güzel şey oydu. Yalnızlığı çok düşündüm. 'Ben böyle bir şey yapayım' dedim. Sahneyi çekerken hiç zorlanmadım. Ben oyuncuyum. Sinema filmleri çekerken daha zorlandığım şeyler oldu. Şarkıcıdan çok oyuncuyum" şeklinde konuştu.