İbrahim Selim Afife Ödülü kazandıran rolüyle sahnede

Ünlü oyuncu ve sunucu İbrahim Selim, kendisine 2016’da Afife Tiyatro Ödüllerinde “Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülünü kazandıran Dave rolüyle yeniden sahneye dönüyor.

İbrahim Selim Afife Ödülü kazandıran rolüyle sahnede

İbrahim Selim IdPro imzalı “Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı” oyunuyla seyirci çıkmaya hazırlanıyor.

Uygulayıcı yapımcılığını Omnia Yapım’ın üstlendiği oyun, 5 Şubat’ta Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde perde açacak.

 Nick Hornby’nin eserinden Melisa Kesmez’in çevirdiği “Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı” oyununu Serkan Salihoğlu yönetiyor.

Biletleri satışa çıkan oyun 9 Şubat’ta Fişekhane’de, 14 Şubat’ta DasDas’ta, 17 Şubat’ta – Eskişehir Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde 24 Şubat‘ta ise Londra Shaw Theatre’da da sahnelenecek.


İbrahim Selim Afife Ödülü kazandıran rolüyle sahnede


65 dakikalık oyunda İbrahim Selim’in hayat verdiği Dave, insanların rahatsız edilmeden eğlenmelerini sağlamak olan evli ve iki çocuk babasıdır. 44 yaşındaki Dave gazete ilanından bir sanat galerisinde bir iş buluyor.

Galeride, arka tarafta bir oda. Perdeyle ayrılmış. Perdenin önünde bir yazı: Dikkat… Bu odadaki sergi sert içeriklidir. Rahatsız olabileceğinizi düşünüyorsanız lütfen girmeyin. 18 yaşından küçükler “zaten” giremez. Dave bir insan sanat galerisinde ne kadar zorlanabilir ki diye düşünüyor.