İhanet haberleriyle gündeme gelen Bilal Hancı'dan açıklama

Esin Çepni, eşi Bilal Hancı'nın kendisini aldattığı görüntüleri ifşa etti. "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk olan Esin Çepni gözyaşlarına hakim olamadı. Bilal Hancı, eşine çiçek göndererek özür diledi.

İhanet haberleriyle gündeme gelen Bilal Hancı'dan açıklama

İhanet görüntülerinin konuşulduğu yayına mesaj gönderen Bilal Hancı şu ifadeleri kullandı: "2 gündür böyle bir olayla eşim Esin ve sizleri meşgul ettiğim için çok üzgünüm. Yaklaşık 3 yıldır Esin'le birlikteliğimiz vardı bunun 1 yılı sevgili 2 yılı da evlilikle geçti. Geçen sene de bir sürece girmiştik ancak sevgi bağımız olduğunu düşünerek tekrar bir araya geldik. Barıştıktan sonra 14 aydır kesintisiz sorun yaşamadan bugünlere kadar geldik. Bir süredir boşanma sürecindeydik. 19 Ekim Perşembe günü anlaşmalı bir şekilde davamız görüldü ve hakim boşanma kararımızı verdi.

Paylaşılan görüntüler bu tarihten sonra bir gece mekanında alkolün etkisiyle yaptım. Kesinlikle bu görüntülerin bana yakışmadığını, asla yapmamam gerektiğini biliyorum. Gerek Esin'e gerek ailesine gerekse sizlerin karşısına böyle çirkin bir görüntüyle çıkmak istemezdim. 3 yıldır hayatıma çok dikkat ettim ve eşime en ufak bir dedikodu dahi duyurmadan bir evlilik yürüttüm. Boşanma sebebimizi hiçbir şekilde ihanet ya da aldatmaya dayalı değildi. Evliliğimiz içinde mutsuzluk vardı bu yüzden ayrıldık. Esin de kararıma saygı duydu. Öncelikle Esin'den, ailesinden, arkadaşlarından, kendi ailem, arkadaşlarımdan ve Türk halkından çok özür dilerim. Yaşattığım bu durumdan dolayı çok üzgün ve pişmanım."


İhanet haberleriyle gündeme gelen Bilal Hancı'dan açıklama


Bilal Hancı bir de eşine canlı yayında çiçek gönderdi.


İhanet haberleriyle gündeme gelen Bilal Hancı'dan açıklama - Resim : 2


Hancı, çiçekteki notta da "Sevgili Esin, öncelikle sana, ailene ve sevenlerine böyle bir durum yaşattığım için çok üzgün ve pişmanım. Keşke yaşanmasaydı çok özür dilerim" dedi.