İlknur Soydaş: "Serdar'ı şu anki haliyle görmek istemiyorum"

"Serdar Ortaç benim miladım" diyen bir dönemin ünlü modeli İlknur Soydaş'tan çarpıcı açıklamalar...

İlknur Soydaş: "Serdar'ı şu anki haliyle görmek istemiyorum"

İlknur Soydaş'ın Habertürk'ten Aytekin Teker'e verdiği röportajından...

Ekran yolculuğunuz nasıl başladı?

1994 Miss Globe Türkiye 2. Güzeli olmuştum ama benim miladım Serdar'dır. Aynı yıl Serdar ile bir açılışta tanıştık. O dönem ilk albümünü çıkarmıştı. Serdar beni gördüğünde, "Karabiberim' diye bir şarkım var. Eğer bu şarkının klibinde oynarsan, hemen klibi çekeceğim, senden başkası olmaz' dedi. Beni, şarkıyla çok bağdaştırdı. Aslında rol almaya çok sıcak bakmamıştım başlarda ama sonra kabul ettim. İyi ki de kabul etmişim. Klip yayınladıktan sonra sokakta yürümekten zorladığım dönemler oldu. Çok uyumlu bir dost ve çift olmuştuk. Serdar hangi programa davet edilse ben de çağrılıyordum.

Serdar Ortaç ile en son zaman görüştünüz?

Birkaç yıl önce bir restoranda karşılaşmıştık.

Kendisi yaptığı açıklamalarla son dönemde çok konuşuluyor...

Ben Serdar ile yakın olduğum dönemde kendisi çok genç ve sağlıklıydı. Çok güzel günlerimiz oldu. Serdar'ı rahatsızlandıktan sonra görünce çok üzüldüm. Söylediklerim yanlış anlaşılmasın sakın ama Serdar'ı şu anki haliyle görmek istemiyorum, çok üzülüyorum. İnsan ailesinden birinin kötü olduğunu görmek istemez ya... Görüşmesek de onun iyi olduğunu bilmem beni mutlu ediyor. (Gözleri doluyor). Serdar çok iyi bir insan. Kompleksi, egosu hiç yok. Serdar'ın çevresinde kendisini yönlendirecek, destekleyecek maalesef insan yok.  Kelimelerini çok dikkatli seçerdi ama hastalık ve kullandığı ilaçlar onu yıprattı sanırım.

Klipten para kazandınız mı?

'Karabiberim'den hiç para almadım. Serdar ile çok iyi arkadaştık. Ve 'Klipte oynarım ama şu kadar para isterim' demedim. Daha sonraki kliplerinden kazandım tabi. Serdar'ın, 'Zakkum' ve 'Nar Çiçeği' sonra da İbrahim Tatlıses'in 'Akdeniz Akşamları' şarkısının klibinde rol aldım.