İş kadınına korkunç tehdit: "Şikayetinizi geri çekmezseniz öldürürüz"

Volkan Demirel'in Acarkent'te satın aldığı süper lüks villa olayı giderek büyüyor.

İş kadınına korkunç tehdit: "Şikayetinizi geri çekmezseniz öldürürüz"

Süper Haber'den Mevlüt Yüksel'in özel haberine göre İş ve spor dünyası, ünlü iş kadını Başak Yalı ile Fatih KaragümrükSpor Kulübü'nün Teknik Direktörü Volkan Demirel'in adının karıştığı, yaklaşık 6 milyon dolarlık villa olayını konuşuyor.

VİLLASININ SATIŞI İÇİN VEKALET VERDİ, PARASINI ALAMADI!

İş kadını Başak Yalı, hafta başında, avukatı Özgün Ozan Bulut aracılığı ile Beykoz 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurarak Volkan Demirel'in 2013 yılından beri Acarkent'te oturduğu yaklaşık 6 milyon dolarlık lüks villaya "İhtiyati Tedbir Kararı" aldırmıştı. Yine iş kadını Yalı, villasının vekaletini Fehmi Turgut İrikök'e verdiren ve Volkan Demirel'e satan, tanıdığı Melih Arapkir hakkında, "Nitelikli dolandırıcılık" iddiası ile suç duyurusunda da bulunmuştu.

İŞKADINI YALI, VOLKAN DEMİREL İLE BERABER 2 KİŞİ HAKKINDA SAVCILIĞA ŞİKAYETE HAZIRLANIYORDU!

Yine SuperHaber'in aldığı bilgilere göre, iş kadını Başak Yalı'nın önümüzdeki günlerde villasının satış vekaletini kendisinden izinsiz olarak Fehmi Turgut İrikök'e veren Melih Arapkir ile Volkan Demirel'i, beraber hareket ederek mağdur ettikleri iddiası ile suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyordu.

"DAVANIZI GERİ ALMAZSANIZ SİZİ DE KOCANIZI DA ÖLDÜRECEĞİZ ONA GÖRE!"

Volkan Demirel'in Acarkent'te satın aldığı süper lüks villa olayını SuperHaber'in yazması sonrasında bir başka gelişme daha ortaya çıktı. Villasının parasını 9 yıldan beri alamadığını belirten Başak Yalı adlı iş kadını, kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından tehdit edildi. İş kadını Yalı'yı, kendi cep telefonundan arayan kimliği belirsiz bir kişi, "Başak Hanım benim bu size son uyarım. Eğer davanızı geri almazsanız, Volkan ve Melih abim için açtığınız davayı geri almazsanız, ikinizi de öldüreceğiz. Ona göre! Bu benim size son uyarım. Bir daha da aramayacağım tamam mı? İkinizi de öldüreceğim." dediği öğrenildi.

VOLKAN DEMİREL, MELİH ARAPKİR VE FEHMİ TURGUT İRİKÖK HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!

Beykoz Acarkent'te bulunan özel yapım olduğu belirtilen villası vekaket ile elinden alınan iş kadını Başak Yalı, eşi Timuçin Devrim Yalı ile beraber savcılığa başvurarak telefonla ölümle tehdit edilmesi sonrası, Volkan Demirel, Melih Arapkir ile Fehmi Turgut İrikök'ten şikayetçi oldu.

İş kadını Başak Yalı ile kocası Timuçin Devrim Yalı, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığına verdikleri dilekçelerinde, "Acarkent’in özel olarak dizayn edilmiş nadir villarından birinin devir işlemleri, usulsüz ve hukuka aykırı hareket edilerek adeta örgütlü bir eylemle müvekkilin malvarlığından çıkarılarak Volkan Demirel’in malvarlığına girmesi sağlanmıştır. Söz konusu taşınmazın Volkan Demirel’e devir işlemi yapılırken tapu kayıtlarında satış bedelinin ne kadar gösterildiğinin tespitinin sağlanması açısından Beykoz Tapu Müdürlüğü'ne müzekkere yazılarak ilgili evrakların istenmesini talep ederiz." yazıldığı görüldü.

DEMİREL VE ARAPKİR'İN BERABER HAREKET ETTİKLERİ İDDİA EDİLDİ!

Mağdur olduklarını gerekçesi ile savcılığa başvuran karı kocanın,yine dilekçelerinde, "Volkan Demirel ve Melih Arapkir’in birlikte gerçekleştirdikleri eylemlerin basında yankı bulması neticesinde,müvekkil TEHDİT TELEFONLARI ALMAKTADIR. Müvekkil Başak Yalı’ya ait 053. ... .. .. numaralı telefona, 02.03.2022 tarih 18.01 saatinde 05.. ... .. .. numaralı telefondan gelen çağrı ile müvekkil ölümle tehdit edilmiştir. Aynı numaradan 02.03.2022 tarih 18.53 saatinde ikinci bir çağrı gelmiş ve müvekkil bu konuşmayı delillerin kaybolmasını engellemek amacıyla kayda almak mecburiyetinde kalmıştır. Ses kaydından da anlaşılacağı üzere müvekkil DAVANIZI GERİ ALMAZSANIZ, MELİH VE VOLKAN ABİM İÇİN AÇTIĞINIZ DAVAYI GERİ ALMAZSANIZ SİZİ DE KOCANIZI DA ÖLDÜRECEĞİZ ONA GÖRE, BU BENİM SİZE SON UYARIM BİR DAHA DA ARAMAYACAĞIM TAMAM MI, İKİNİZİ DE ÖLDÜRECEĞİM ifadeleri kullanılmak suretiyle ölümle tehdit edilmektedir.Müvekkil Başak Yalı gelen tehditler sebebi ile oturduğu evden ayrılamamakta, kendisinin ve ailesinin can güvenliğinden endişe etmektedir. Ses kaydından da anlaşılacağı üzere alenen müvekkilimi tehdit eden kişi “ÖLDÜRECEĞİZ” ifadesini kullanmaktadır.." denildi.

"CAN GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE, KORUMA TAHSİS EDİLSİN!"

İş kadını Başak Yalı'nın avukatı Özgün Ozan Bulut'un verdiği dilekçede, "Bu şüphelilerin eylem birliği içerisinde olduğunu, dolandırıcılık ve tehdit eylemlerini birlikte gerçekleştirdiklerini, hatta cinayete varan bir plan içerisinde olduklarının kanıtı niteliğindedir. Örgütlü bu eylem birliğinde kimlerin yer aldığının tespiti sayın makamınızdan talep edilmektedir. Sayın makamınızca müvekkilin can güvenliğinin sağlanması amacı ile kendisine koruma tahsis edilmesi vekaleten talep edilmektedir. Ayrıca müvekkilin tehdit edildiği 05. ... .. .. telefon numarasının kimin üzerine kayıtlı olduğunun, gerçekleştirdiği görüşme kayıtların ve konumunun tespit edilebilmesi amacıyla HTS kayıtlarının istenmesi talep edilmektedir. Hukuken hakkını arayan müvekkiller hukuk dışı yollar ile sindirilmeye çalışılarak hak arama özgürlükleri engellenmek istenmektedir. " vurgusu yapıldı.

DİLEKÇEDE VOLKAN DEMİREL'E ŞOK SUÇLAMALAR!

Yine dilekçenin son bölümünde, eski millli futbolcu, yeni teknik direktör Volkan Demirel'e şok suçlamalarda bulunuldu. Avukat Bulut'un dilekçesinde, "Şüphelilerden Volkan Demirel’in basına da yansıyan birçok tehdit ve hakaret eylemi bulunmaktadır. Bunu düzenli bir eylem haline getiren şüpheli şiddet ve tehdit eylemleri ile sık sık gündeme gelmektedir. Şüpheli buna bir yenisini daha ekleyerek müvekkilimin açık bir şekilde ölümle tehdit edilmesini sağlamıştır. 9 yıl boyunca oyalanan, baskı ve sindirme eylemlerine maruz kalan müvekkil hukuka başvurarak hakkını aramak istediğinde,kendisi ve ailesi ölüm riski ile karşı karşıya kalmıştır. Karakter yapısı, şiddete meyili ve önceki eylemleri de malum olan şüpheli Volkan Demirel’in telefon kayıtlarının incelenerek, hangi şahıslara talimat verilmesini sağlayıp müvekkilin ölümle tehdit edilmesine sebebiyet verdiğinin araştırılmasını talep ederiz." yazılması dikkati çekti.

Kaynak: https://www.superhaber.tv/is-kadinina-korkunc-tehdit-sikayetinizi-geri-cekmezseniz-seni-ve-kocani-oldurecegiz-haber-384461

DOLANDIRILDIM DİYEN BAŞAK YALI'DAN VOLKAN DEMİREL'İN VİLLASINA SATILAMAZ TEDBİRİ (HABER LİNKİ)