İsrail masum sivillere saldırdı!

İsrail, Gazze şeridine hava saldırısı düzenledi. Gazze Sağlık Bakanlığı, hava saldırısında 9'u çocuk 21 Filistinlinin hayatını kaybettiğini ve 330'dan fazla yaralının olduğunu açıkladı.

İsrail masum sivillere saldırdı!

Sabah Gazetesi'nin haberine göre İsrail güvenlik güçleri, Filistinlilere yönelik insanlık dışı saldırılarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Kıble Mescidi'nin içinde namaz kılan cemaate ses bombalarıyla saldıran işgalci İsrail, bu kez de Gazze Şeridi'ne hava saldırısı düzenledi.

Gazze Sağlık Bakanlığı, hava saldırısında 9'u çocuk 21 Filistinlinin hayatını kaybettiğini ve 330'dan fazla yaralının olduğunu bildirdi.

Öte yandan İsrail uçakları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki bölgelere bir kez daha hava saldırısı düzenledi.

Dışişleri Bakanlığı, İsrail güvenlik güçlerinin Mescid-i Aksa'ya yönelik devam eden saldırılarını kınarken, bu saldırıların bir an önce sona erdirilmesini istedi.

Dışişleri Bakanlığınca, "İsrail güvenlik güçlerinin, uluslararası toplumun tüm çağrılarına rağmen Harem-i Şerif'in kutsiyetini ihlal etmeyi ve Mescid-i Aksa'da ibadet eden Filistinli sivillere ses bombalarıyla ve güç kullanarak müdahalede bulunmayı sürdürmesini kınıyor, bu saldırıların bir an önce sona erdirilmesini bekliyoruz" açıklaması yapıldı.