İstanbul'da gece yarısı akıl almaz olay!

İstanbul Esenyurt’ta, alkollü bir sürücü park esnasında istinat duvarını yıktı. Range Rover marka araç, yan sitedekilere ait park halindeki araçların üzerine düştü.

İstanbul'da gece yarısı akıl almaz olay!

HALKTV'nin haberine göre olay geçen 5 Temmuz gecesi saat 04.00 sıralarında yaşandı.

Alkollü olduğu anlaşılan Turan Yıldız, aracı ile yan taraftaki sitenin park alanına düştü.

Bu esnada 4 araç, Yıldız’ın son model aracının altında kaldı. Bu araçlardan perte çıktı. İki araç ise ağır hasar aldı.

Park halindeki araçların üstüne düştü

Araçlardan birinin sahibi olan Yavuz Karakoç, o gece yaşadıklarını “Büyük bir gürültü ile uyandım. İlk başta ne olduğuna anlam veremedim. Camdan aşağı bakınca şok oldum. Koca bir arabanın bizim araçları ezdiğini gördüm. Hemen aşağı indik” dedi.

Karakoç, olay yerine gittiğinde Turan Yıldız’ı olay yerinde gördüğünü belirterek “Ayakta zor duruyordu. Bize ‘Kaza bu Allah’ın takdiri’ dedi” diye konuştu.

‘Biz karakoldan adam alırız’

Karakoç, perte çıkan aracı nedeni ile uğradığı zararın giderilmesini isteyince de tehdit edildiğini öne sürerek “Bizim aracı ezen aracın kaskosuz olduğu anlaşıldı. Dahası aracın ruhsat sahibi ise Adem Kılıç isimli bir iş insanı çıktı. Turan Yıldız, bana verilmesi gereken 65 bin lirayı Kılıç’a göndermiş. Dekontu da benimle paylaştı. Parayı Kılıç’tan isteyince de tehdit edildim. Bana, 'Bizden 5 kuruş alamazsın. Biz karakoldan adam alırız' dedi” diye konuştu.

‘Tehdit etti’ iddiası

Yavuz Karakoç, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ise Kılıç’ın kendisini “Seni bulacağım” diyerek tehdit ettiğini öne sürdü. Olayın yaşandığı gün Karakoç’un aracı dışında yaşlı bir çiftin aracının da kullanılamaz hale geldiği anlaşıldı.

HALKTV'nin konu ile ilgili telefonla ulaşmaya çalıştığı Turan Yıldız ve Adem Kılıç’tan ise dönüş olmadı. Bu arada, Kılıç’ın Esenyurt ve Beylikdüzü’nde faaliyet gösteren yerel bir market zincirinin sahibi olduğu anlaşıldı.