Jennifer Lawrence cesaretini konuşturdu

Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence, yeni filmi "No Hard Feelings"i tanıtmak için giydiği dekolteli siyah mayoyla göz doldururken kariyeri hakkında şaşırtıcı bir açıklamada bulundu.

Jennifer Lawrence cesaretini konuşturdu

“Açlık Oyunları” serisiyle ünlü olan ABD’li aktris Jennifer Lawrence, verdiği röportajda kendisinden “milyonlarca kez komedi filmi yapması istendiğini” ancak ilk kez “komik” bir senaryo bulduğunu açıkladı.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre yeni filmi “No Hard Feelings”in tanıtım turlarında olan güzel yıldız, filmin, 17 yaş altı çocukların ailelerinin ya da yetişkin bir eşlikçi gözetiminde izleyebileceği bir yapım olmasından (Rated R) rahatsızlık duymadığını belirtti.


Jennifer Lawrence cesaretini konuşturdu


Film, zengin bir çiftin 19 yaşındaki asosyal oğluyla, genç üniversiteye gitmeden önce çıkmayı kabul eden çaresiz bir kadının hikayesini anlatıyor.

ÇOCUĞU İÇİN ENDİŞELENMİYOR

32 yaşındaki aktris, bundan sonrasında yaş sınırlaması alan sert filmler dışında bir şey çekmek istemediğini söyleyerek hayranlarını şaşırttı.

Oyuncu, filmin müstehcen yapısına rağmen çocuğunun filmi izlemesinden endişe etmediğini de itiraf etti. TalkRadio’ya konuşan Lawrence, “Diğer oyunculardan öğrendiğim her şey, çocuklarınızın asla filmlerinizi izlemek veya onlar hakkında bir şeyler duymak istemeyecekleri.” dedi.

Jennifer, Şubat 2022’de oğlu Cy’yi doğurdu, bebek hem Jennifer hem de eşi Cooke Maroney’nin (37) ilk çocuğu.