Johnny Depp - Amber Heard arasında sular durulmuyor

Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki itibar savaşında şoke eden bir gelişme yaşandı. Son duruşmada Amber Heard'ün avukatının Johnny Depp ile ilgili iddiası şoke etti.

Johnny Depp - Amber Heard arasında sular durulmuyor

Akşam Gazetesi'nin haberine göre dünyaca ünlü aktör Johnny Depp eski eşi Amber Heard'ı dövdüğü iddialarıyla gündeme gelmişti.

Ünlü aktör, kendisini "Eşini döven biri" şeklinde niteleyen The Sun Gazetesi'ne ve gazetenin baş editörü Dan Wootton'a dava açmıştı.

İki isim 2017 yılında boşanmıştı ancak çiftin aralarındaki hukuksal mücadele devam ediyor.

Depp itibar mücadelesine girişti ve eski eşinin Washington Post Gazetesi'nde yayımlanan yazısında yer alan ev içi şiddet iddiaları sebebiyle ABD'nin Virginia eyalet Mahkemesi'ne 50 milyon dolarlık tazminat davası açtı.

100 milyon dolarlık bir tazminat talebinde bulunan Heard ise sosyal medya hesabından, "Johnny, Washington Post'ta ev içi şiddet ve istismar deneyimlerimi paylaştığım yazım için bana dava açtı. Yazıda onun adını hiç kullanmadım. Sadece güçlü erkeklere karşı konuşan kadınlar için bunun bedelinin ne olduğuna dair fikirlerimi dile getirdim. Umarım bu süreç sonuçlanır ve yolumuza devam edebiliriz. Johnny için hep sevgi besledim ve tüm dünyanın gözü önünde geçmişte yaşadıklarımızın detaylarını paylaşmak bana acı veriyor." ifadelerini kullanmıştı.

SON DURUŞMADA ŞOKE EDEN İDDİA

Sabah'ta yer alan habere göre; salı günü görülen son duruşmada Heard'ün avukatı Elaine Bredehoft, Depp'in Heard'ü gittikleri tatil yerindeki otelde 3 gün boyunca zorla tuttuğunu ve şiddet uyguladığını hatta cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti.

Ünlü aktör ise tüm bu suçlamaları reddetti.